Resultat de la recerca

Tornar

I. Balears 11 Mar, 2019
Ajuts fons social 2019

Us recordam els diferents ajuts de FONS SOCIAL que podeu demanar com a mestres o professors de la Conselleria d'Educació i Universitat.  

Llegir més
#Acció social #Premis, beques i ajudes #Serveis complementaris
I. Balears 04 Mar, 2019
Convocatòria beques d'estudi per a mutualistes.

Publicada la resolució de dia 15 de febrer per la qual es convoquen beques d'estudi per a mutualistes, per a estudis durant el curs 18/19. Aquestes beques estan destinades a contribuir al pagament de la matrícula i altres despeses d'inscripció a estudis universitaris oficials que es realitzin durant el curs 2018/2019. L'import de les beques tendrà un límit màxim de 150 euros.     

Llegir més
#MUFACE #Funcionaris #Acció social
I. Balears 04 Mar, 2019
Modificacions en les prestacions complementàries de l'assistència sanitària de Muface

Resolució de 19 de febrer de 2019, de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat, per la qual es modifiquen els annexos II, III i IV de l'Ordre APU / 2245 / 2005, de 30 de juny, que regulen les prestacions complementàries de l'assistència sanitària en MUFACE i s'estableix el procediment de finançament de bombes portàtils d'infusió subcutània contínua d'insulina. Les modificacions d'aquests annexos fan referència a l'actualització de les condicions de tramitació de les sol·licituds de les prestacions dentàries i oculars, així com altres prestacions, que entraran en vigor l'1 de març de 2019 i serà aplicable a partir d'aquesta data a totes les sol·licituds de prestacions compreses en els annexos.

Llegir més
#Acció social #MUFACE #Funcionaris
I. Balears 25 Feb, 2019
Taula-resum ajuts FONS SOCIAL 2019

Taula resum dels ajuts que ofereix la Conselleria d'Educació i Universitat al personal docent no universitari.

Llegir més
#Acció social #Interins #Premis, beques i ajudes
  • Notícia destacada

I. Balears Nacional 19 Feb, 2018
A peu d'aula, comparteix el teu projecte educatiu a la revista ANPE

ANPE Nacional. Posa a la disposició de tots els afiliats i simpatitzants la secció A peu d'Aula de la revista ANPE, un espai dedicat al fet que els docents puguin compartir les seves experiències i projectes als centres educatius.

Llegir més
#ANPE Informa #Acció social
I. Balears Nacional 14 Feb, 2018
Matricula als teus fills a l'escola pública

Matricula als teus fills a l'escola pública   

Llegir més
#Centres #Acció social
I. Balears Nacional 14 Feb, 2018
Els afiliats a MUFACE podran sol·licitar per Internet el subsidi per incapacitat temporal

ANPE. Muface. Ja està disponible la tramitació telemàtica de la sol·licitud del subsidi d'incapacitat temporal, a través de la seu electrònica, les 24 hores del dia, tots els dies de l'any, sense necessitat d'acudir a les oficines de MUFACE, evitant així molèsties i desplaçaments per a aquesta gestió. així com d'un Simulador del càlcul de subsidi per incapacitat temporal o per risc durant l'embaràs o durant la lactància natural. Pots consultar tota la informació sobre que s'entén per subsidi per incapacitat temporal, quanties, beneficiaris, terminis i llocs de presentació, descàrrega de documentació o normativa, simulacion de subsidi i la tramitació online del mateix, al final d'aquesta notícia.

Llegir més
#MUFACE #Acció social #Assessoria jurídica
  • Notícia destacada

I. Balears Nacional 02 Gen, 2018
Muface. Pots realitzar el canvi d'Entitat d'Assistència Sanitària en el mes de gener

Els mutualistes i els beneficiaris amb Document assimilat al d'Afiliació, adscrits tant al INSS (Sistema Sanitari Públic) com a les Entitats de Segur d'Assistència Sanitària, poden sol·licitar canvi d'Entitat durant el mes de gener de cada any.

Llegir més
#MUFACE #Acció social
Tornar