ANPE reparteix ventalls, aigua i material als aspirants i tribunals durant les oposicions docents


26 Jun, 2024

ANPE REPARTEIX VENTALLS, AIGUA I MATERIAL ALS ASPIRANTS I TRIBUNALS DURANT LES OPOSICIONS DOCENTS
 

Durant el dissabte 22 de juny i dimarts 25 de juny es desenvoluparen les oposicions docents a Balears, on ANPE va organitzar un dispositiu de voluntaris per atendre a tots els participants i membres de tribunals de tot l'arxipèlag, un procés que es preveu s'estengui fins al mes de juliol. 

En aquest concurs oposició, recordam que s'han presentat uns 1000 aspirants per cobrir 252 places convocades per illes i prop de 200 membres de tribunal, tots ubicats en un total de 13 seus repartides entre les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Des d'ANPE vàrem posar en marxa un dispositiu de voluntaris, per ajudar i assessorar a les persones que es presenten i donar suport als tribunals. Uns 40 col·laboradors han estat repartint  uns 1500 ventalls per frenar la calor i amenitzar la jornada, així com aigües i plàtans per donar energia i mitigar el cansament dels opositors durant les proves que es desenvoluparen en dues jornades diferents. Cal tenir present que tot el material lliurat prové de l'acció social del sindicat ja que no rebem cap subvenció.

A causa del repunt de contagis per la COVID anunciat per Salut, hem repartit material sanitari (gels i màscares) com a mesura preventiva per si algun participant presentava símptomes. Des de la nostra organització, podem confirmar que les jornades es desenvoluparen amb total normalitat i en condicions òptimes per a tothom.

Finalment, consideram molt positiu que aquest any les dues proves s'hagin celebrat en dies diferents, ja que esteim segurs que ha permès que els aspirants vinguin descansats a cada exàmen.