ANPE col·labora amb Càritras i Banc d'Aliments amb l'objectiu de promoure la solidaritat


19 Des, 2023

ANPE COL·LABORA AMB CÀRITAS I BANC D'ALIMENTS AMB L'OBJECTIU DE PROMOURE LA SOLIDARITAT


En aquests darrers anys, després d'una pandèmia i la situació actual de conflicte a Europa, l'economia de les famílies de les Balears s'ha vist greument afectada a causa de l'elevada inflació, deixant greus conseqüències, especialment als més vulnerables. Amb els preus disparats, les dificultats d'accés a un habitatge i la carestia de vida a les illes, molts ciutadans es troben en una situació econòmica complicada.

Per això, des d'ANPE, amb la intenció d'aportar el nostre granet d'arena, volem participar en aquesta campanya que neix de l'acció social de la nostra organització, on un any més tornam a lliurar un "xec solidari" a Càritas de Mallorca, Menorca i Eivissa per ajudar a les persones que més ho necessiten.

D'altra banda, també hem col·laborat amb el Banc d'Aliments mitjançant una donació de 90 quilograms de productes de primera necessitat, per tal de posar en pràctica els valors que els docents treballen dia a dia als centres educatius.

En aquest sentit, volem agrair a totes les persones que han acudit a les nostres seus amb queviures fent possible aquest petit gest d'ajuda, que sens dubte promou una educació en valors com la generositat, la convivència i el respecte al més vulnerable.

Finalment, des d'ANPE feim una crida a la participació i a l'ajuda als altres perquè contribueixin amb aquelles entitats que assisteixen a les persones més necessitades, així com donar les gràcies a aquestes organitzacions pel seu treball diari, essencial per garantir molts dels articles recollits a la Declaració Universal dels Drets Humans.