La plataforma UNISEP es va reunir amb la delegada del govern Aina Calvo


23 Jun, 2021

LA PLATAFORMA UNISEP ES VA REUNIR AMB LA DELEGADA DEL GOVERN, AINA CALVO

El dia 22 de juny ANPE es va reunir amb la delegada del Govern, la Sra. Aina Calvo, on vàrem transmetre les nostres reivindicacions.

Vàrem posar de manifest la feblesa dels nostres serveis públics, especialment durant la pandèmia, on les retallades que s’han produït s'han accentuat a la nostra comunitat, i no s'ha tingut en compte el sobrecost que ens suposa la insularitat.

La nostra intenció és exigir la igualtat d'oportunitats pels ciutadans illencs, fent dels serveis essencials l'eina per millorar la qualitat de vida dels mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs.

Hem volgut agraïr la voluntat d’escoltar les nostres peticions, on els docents hem hagut d'afrontar un escenari semipresencial que ha esgotat el professorat.

Una atenció més personalitzada pels nostres alumnes i una millora de la qualitat de l’ensenyament, passa per una equiparació de les condicions del professorat amb la resta de territoris. Molts de docents han d’assumir lloguers abusius o simplement no poden fer front a les despeses derivades d’una substitució a determinats indrets, com passa a les Pitiüses. 

Des d'ANPE defensam una educació pública que recuperi la bretxa educativa produïda pel coronavirus. L’equiparació del complement d'insularitat amb el de Canàries és una mesura que pot ajudar a minvar els efectes derivats d’aquesta situació.