Ajuts per a l'alumnat de 6è de primària i 4t ESO en 4 programes d'immersió lingüística en llengües estrangeres a l'estiu 2022


28 Mar, 2022

AJUTS PER A L'ALUMNAT DE 6è DE PRIMÀRIA I 4t ESO EN 4 PROGRAMES D'IMMERSIÓ LINGÜÍSTUCA EN LLENGÜES ESTRANGERES A L'ESTIU 2022

Convocades ajudes per a la participació de l'alumnat als programes d'immersió següents:

  • Curs intensiu d'immersió en llengua anglesa a l'estranger adreçat a l'alumnat del quart curs d'ESO de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Curs intensiu d'immersió en llengua francesa a l'estranger adreçat a l'alumnat del quart curs d'ESO de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Curs intensiu d'immersió en llengua alemanya a l'estranger adreçat a l'alumnat del quart curs d'ESO de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Escola d'estiu en llengua anglesa adreçada a l'alumnat del sisè curs d'Educació Primària de centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Més informació envers dates, requitits, modalitats, nombre i import dels ajuts i persones beneficiàries aquí.