Resultat de la recerca

Tornar

Dia Mundial del rentat de mans
ANPE-I. Balears 15 Oct, 2020
15-octubre

Avui més que mai, aquesta acció tan senzilla pot salvar milers de vides. Renta't les mans!

Llegir més
ANPE Informa Convivència
Diada 8 de març, dia de la dona.
ANPE-I. Balears 06 Mar, 2019
image

DAVANT EL 8 DE MARÇ, DIA DE LA DONA, ANPE REALÇA L'EDUCACIÓ I LA TASCA DOCENT PER ACONSEGUIR LA IGUALTAT DE DRETS I OPORTUNITATS ENTRE HOMES I DONES. Amb motiu de la celebració del dia de la Dona, declarat com a tal per l'ONU en 1997 en homenatge a les dones pioneres en la lluita per la igualtat de drets, ANPE vol fer un reconeixement a la importància que té l'educació i el seu professorat a realçar el paper de la dona, la seva participació en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona.  

Llegir més
Centres Convivència Legislació
Modificada la regulació de l'Observatori Estatal de la Convivència Escolar
ANPE-I. Balears ANPE-Nacional 15 Gen, 2018
image22.php

El Govern ha modificat la regulació i el funcionament de l'Observatori Estatal de la Convivència Escolar, que redueix els seus membres de 71 a 47 per fer-ho més àgil i operatiu, i tindrà en consideració les noves formes que ataquen la convivència escolar, com el ciberacoso, segons ha explicat Íñigo Méndez de Vigo. El ministre ha ressaltat que el nou observatori "potenciarà la funció consultiva i impulsora de les mesures per a la convivència, la prevenció de conflictes, la igualtat i no discriminació", i també incorporarà les mesures plantejades en el Pla Estratègic de Convivència Escolar.  

Llegir més
Normativa Convivència Defensor del professor
INSTITUT PER A LA CONVIVÈNCIA
ANPE-I. Balears 04 Oct, 2017
manos

A la pàgina de Convivexit podreu accedir a tota la informació sobre temes de convivència així com als diversos recursos per desenvolupar habilitats de convivència.CONVIVEXIT

Llegir més
Centres Convivència
Tornar