Formació a distància ANPE Illes Balears curs 2018-2019

ANPE Illes Balears posa a disposició de tots els seus afiliats i demés una nova oferta formativa per aquest curs escolar. Podeu utilitzar un nou programa informàtic on vos podreu matricular (on-line) i també fer el pagament del curs.

Recordam que aquesta és l´única manera de matricular-se als cursos: 

Campus virtual

Sol·licitud de cursos

Si voleu demanar títols de cursos només es poden demanar els títols que tenim a la seu. Actualment, tenim fns al títol de mindfullnes de març del 2017. ANPE Illes Ballear ha entregat les actes dels cursos següents i els títol són a Conselleria.

No podem fer còpies de títols perquè si els registrau volsaltres de nou, duplicam la feina del departament de Formación del Professorat de Conselleria.

Només es faran els duplicats de títols d´aquells participants en el següents casos:

  • No vaig tenir portal del personal durant el curs 2016-2017.
  • Aquest curs encara no he pogut estar tutoritzat però sí que tinc possibilitats d'obtenir plaça durant el període que Conselleria amplia per al procés de tutorització.
  • Ho vull entregar a una altra comunitat autònoma i per això el sol·licit en castellà.

 

Accés a l'aula virtual per sol·licitud dels cursos de formació Clicau aquí

Instància sol·licitud d'inscripció cursos de formació permanent (la que entregau a Conselleria junts amb els cursos) Clicau aquí

Si teniu algún dubte de formació, podeu contactar amb nosaltres a través del correu formacio@anpebalears.esAfilia't Eleccions sindicals 2018 El defensor del professor Formació Concurs de trasllats Oposicions CCAA Oferta de empleo público. Convocatoria 2019 Borsa de treball