• Notícia destacada

ANPE IB presenta l'oferta formativa de curs 23/24


09 Sep, 2021

ANPE IB PRESENTA LA NOVA OFERTA FORMATIVA CURS 2023/24

Atenció afiliats i afiliades d’ANPE Illes Balears us presentam la oferta formativa per al curs 2023-2024 que comença el proper mes d’octubre fins a l’agost del 2024.

Per matricular-vos, heu de prèviament, tenir un usuari i una contrasenya per poder accedir a l'aula virtual i fer el pagament via paypal. L'usuari i contrassenya els podeu crear a la nostra AULA VIRTUAL.

CONSIDERACIONS A LLEGIR ABANS DE MATRICULAR-VOS:

Els cursos són homologats per la Conselleria d'Educació i Universitat i totes les tasques s´entreguen al ponent del curs dintre del període establert.  

  • Cursos a distància: són de periodicitat mensual, i vos podreu matricular de dia 10  de cada mes fins dia 30 del mateix, però recordau que les places són limitades. Els cursos són de 50 hores de durada 
  • Cursos presencials: enviarem un mail als afiliats per avisar el dia que s´obrirà la matrícula , però recordau que les places són limitades. Els cursos són de 25 hores de durada.

ANPE ILLES BALEARS passarà les actes a Conselleria d´Educació, però és OBLIGATORI que cada alumne tengui el seu perfil de l´aula virtual actualitzat i perfectament emplenat ( nom sencer, dni i centre actual).

La normativa vigent referida a la formació permanent del professorat no universitari de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (Boib núm. 54, de 6 de maig de 2017, i modificada per l' Ordre del conseller d’Educació i Formació Professional de 14 d’abril de 2021) s´estableix que, només es pot homologar un curs a distància per persona mensualment, però sí es pot homologar un curs a distància i un de presencial/mixte fets al mateix mes. 

Si algú es matrícula a dos o més cursos a distància, ANPE ILLES BALEARS no retornarà el preu de les matrícules de demés.

Recordau que hi ha molts cursos però les PLACES SÓN LIMITADES i els cursos s'omplen en poc temps.

anpe_diptic_formacio_2023-septiembre--3---2-