Resultat de la recerca

Tornar

Anpe convoca els docents de Menorca a la manifestació motorizada per la igualtat en el complement de residència
I. Balears 06 Maig, 2021
182205785_5749228368435805_7226039703119408008_n

ANPE CONVOCA ELS DOCENTS DE MENORCA A LA MANIFESTACIÓ MOTORIZADA ORGANITZADA DESDE LA PLATAFORMA SINDICAL "UNISEP"  Dissabte 15 de maig, sortida al pàrquing Hospital Mateu Orfila (MENORCA) a les 12h  

Acció sindical
Anpe i el defensor del professor aposten per un Pla Estratègic de Millora de la Convivència Escolar
I. Balears 02 Maig, 2021
captura-de-pantalla-2021-04-30-a-les-13.29.35

ANPE considera prioritari l'establiment d'unes normes clares que regulin la convivència escolar i que afavoreixin una veritable interiorització de valors, actituds i normes en els alumnes i en la resta de la comunitat educativa.

Acció sindical
Anpe insisteix en les mesures necessàries per a afrontar un últim trimestre de curs segur en els centres educatius
I. Balears 28 Abr, 2021
28-abril-web

El 28 d'abril se celebra a tot el món el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, proclamat per l'Organització Internacional del Treball (OIT). La celebració consisteix en una campanya anual internacional per promoure el treball segur, saludable i digne. A més, es ret homenatge a les víctimes dels accidents de treball i les malalties professionals.

Notes de premsa Acció sindical Prevenció riscs laborals
Èxit d'UNISEP a la manifestació motoritzada
I. Balears 25 Abr, 2021
whatsapp-image-2021-04-24-at-11.49.32-2

Aquest dissabte 24 d’abril, uns 300 cotxes es varen mobilitzar per reclamar l’equiparació del complement d'insularitat dels funcionaris de les Illes Balears al de les Canàries. 

Acció sindical ANPE en els mitjans Retribucions
Anpe convoca la primera mobilització motoritzada dia 24 d'abril
I. Balears 21 Abr, 2021
foto-unisep

La Plataforma per la Igualtat dels Serveis Públics a Balears UNISEP, tal com va anunciar el passat dia 7 en la seva presentació als mitjans, inicia les mobilitzacions i convoca la seva primera manifestació, que tindrà lloc a Mallorca dissabte que ve dia 24 d'abril, la qual donarà principi a les 11.30 hores partint des del pàrquing del Varadero. 

Acció sindical
Anpe adverteix a l'administració que està fomentat la mobilització motoritzada de dissabte 24 d'abril
I. Balears 21 Abr, 2021
24.04.21

Després de la reunió mantinguda en la direcció general de funció pública, l'administració ha defensat la retallada salarial del 2,9% per als docents de Balears, per això ANPE adverteix que aquest malestar fomentarà les pròximes mobilitzacions a causa de la “tossudesa” d'aquest Govern.

Acció sindical
Anpe adverteix: la LOMLOE no contempla la creació de centres de formació de directors
I. Balears 13 Abr, 2021
whatsapp-image-2021-04-13-at-09.43.22

En la reunió mantinguda amb la Sra. Amanda Fernández respecte a la creació d'un nou CEP de directors a Balears, ANPE manifesta que la LOMLOE no recull aquesta opció i que cap comunitat autònoma ho ha contemplat.

Acció sindical Notes de premsa ANPE en els mitjans
Resum de la Mesa Sectorial del 12 d'abril
I. Balears 12 Abr, 2021
whatsapp-image-2021-04-12-at-11.40.02

A la mesa sectorial d’avui dilluns 12 d’abril, hem tractat: 1. Proposta de creació del CEP de directors de les Illes Balears. 2. Proposta de convocatòria de comissions de serveis adreçades als camps d’aprenentatge. 3. Proposta de convocatòria de comissions de serveis adreçades als serveis educatius especialitzats.

Mesa Sectorial Acció sindical
Concurs fotogràfic: "L'educació en temps de COVID19"
I. Balears 09 Abr, 2021
captura-de-pantalla-2021-04-09-a-les-13.19.27

Vols reflectir el canvi que han sofert les aules i la tasca docent aquest darrer any de pandèmia? Participa en el concurs fotogràfic anual d'ANPE.

Acció sindical
La plataforma UNISEP anuncia mobilitzacions per a reclamar la igualtat dels serveis públics a Balears
I. Balears 07 Abr, 2021
unisep

Avui dia 7 d'abril presentam la plataforma UNISEP, formada per representants de treballadors públics pertanyents a tots els sectors considerats com a pilars bàsics de l'estat de benestar, i essencials durant la pandèmia provocada pel COVID19 que actualment patim.

Acció sindical ANPE Informa
Anpe adverteix a educació que el professorat està esgotat
I. Balears 30 Mar, 2021
whatsapp-image-2021-03-30-at-09.37.37

En la reunió mantinguda amb el Sr. Antoni Morante respecte al nou Reglament Orgànic de Centres, ANPE manifesta que és imprescindible donar a conèixer l'escenari que estudia Educació, per poder planificar el pròxim curs escolar amb garanties educatives i sanitàries.

Acció sindical Docentes
La desigualtat en xifres
I. Balears 29 Mar, 2021
imagefile.php

El Ministeri d'Educació i de Formació Professional (MEFP) ha publicat recentment una nova edició de l'informe “Igualtat en xifres MEFP. Aules per la Igualtat”. 

Acció sindical Centres Documents d'interès
Reunió amb la DG de Planificació i Centres d'avui dilluns 29 de març
I. Balears 29 Mar, 2021
whatsapp-image-2021-03-29-at-13.00.15

A la reunió d’avui, amb la DG de Planificació i Centres, respecte al Reglament Orgànic de Centres, hem manifestat si la Conselleria ha planificat ja el pròxim curs escolar, ja que és necessari saber quin serà el càlcul de la quota que disposarem als centres educatius. 

Acció sindical Reglaments
Contestació de Salut a la nostra petició de vacunació de tots els docents
I. Balears 26 Mar, 2021
captura-de-pantalla-2021-03-26-a-les-13.33.24

Atenent a la nostra demanda de vacunació a tot el personal docent incloent el personal de CEPAs, CEPs, EOIs i Conservatoris, la Conselleria de Salut i Consum ens ha respost.

Acció sindical
Reunió informativa sobre el professorat tècnic d'FP
I. Balears 26 Mar, 2021
captura-de-pantalla-2021-03-26-a-les-12.56.11

A la reunió d’avui divendres dia 26, amb el director general d’FP, Antoni Baos, ens ha exposat que de moment estan a l’espera que el Ministeri faci el desplegament de la Llei d’FP, la qual contindrà totes aquestes qüestions que ens preocupen.

Formació professional Acció sindical
Reunió de la Comissió Paritària de Prevenció de Riscos Laborals del Personal Docent
I. Balears 25 Mar, 2021
resum-de-la-convocatÒria-extraordinÀria-de-la-co

Avui, com a membres de la Comissió Paritària de prevenció de riscos laborals de personal docent hem participat en la reunió, amb l'ordre del dia: 1. Aprovació de les actes de les reunions anteriors 2. Presentació de la Memòria 2020 i de la planificació per a l'any 2021 3. Aprovació dels procediments ja revisats 4. Elevació a la Comissió de les conclusions del grup de treball sobre de l'obligatorietat dels exàmens de salut per a la seva aprovació 5. Informació sobre la vacunació 6. Torn obert de paraules.

Prevenció riscs laborals Acció sindical ANPE Informa
Anpe recolça la recollida de signatures de les escoles oficials d'idiomes
I. Balears 19 Mar, 2021
eoi-palma

Avui ens han informat que des de les escoles oficials d’idiomes s’estan movent per reunir firmes. La intenció és denunciar aquest fet davant els responsables d’Educació i Salut.

Ensenyaments d'idiomes Acció sindical
Ajudes per a estades professionals europees per a docents
I. Balears 17 Mar, 2021
ajuda

El Ministeri d'Educació i Formació Professional ha publicat la convocatòria d'ajudes per a la realització d'estades professionals europees en centres educatius d'Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Finlàndia, França, Itàlia, Noruega, Països Baixos, Portugal, el Regne Unit, la República d'Irlanda, Suècia i Suïssa, per a docents que prestin els seus serveis en centres educatius públics espanyols. Les estades professionals són visites d'estudi i observació en les quals un centre europeu acull al docent espanyol durant un període de dues setmanes.

Acció sindical Convocatoria
Ajuts de menjador per alumnes amb necessitats econòmiques i socials sobrevingudes per motiu de la COVID
I. Balears 17 Mar, 2021
comedor

S'ha publicat la convocatòria d'ajuts individualitzats de menjador per a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2020-2021.

Acció sindical
ANPE exigeix a les autoritats que informin amb transparència i puntualitat als docents sobre la vacuna AstraZeneca
I. Balears 16 Mar, 2021
dosi

La incertesa i preocupació de la setmana passada entorn de l'eficàcia i les seqüeles de la vacuna AstraZeneca, amb notícies de defuncions i paralització de la vacunació en països de la UE, inclòs ara Espanya, ha tornat en por entre el col·lectiu docent que va començar la vacunació fa unes setmanes al nostre país.

Notes de premsa Acció sindical
Anpe considera il·legal la llei educativa balear perquè contradiu la LOMLOE
I. Balears 09 Mar, 2021
leyes

Davant l'avantprojecte de llei educativa balear proposada per la Conselleria d'Educació, ANPE considera que hi ha aspectes totalment contradictoris amb la LOMLOE, com ara el perfilament de les places o l'elecció a dit del professorat.

Acció sindical Legislació Notes de premsa
Anpe reclama que la vacunació inclogui al professorat de tots els centres educatius
I. Balears 09 Mar, 2021
vacuna

Després de rebre les queixes de docents de diversos centres educatius, ANPE ha demanat explicacions a la Conselleria de Salut, advertint que s'estan excloent col·lectius que al principi venien indicats des del Ministeri. Per aquest motiu, des del sindicat reclamam que es vacuni el professorat de tots els centres, si la pretensió és continuar amb l'ensenyament presencial.

Acció sindical Coronavirus Notes de premsa
L'ús de la mascareta multiplica els problemes de veu, especialment en els docents
I. Balears 08 Mar, 2021
Ús-de-la-mascareta-i-els-problemes-de-veu

Aquest fet resulta perquè es tendeix a forçar la veu, ja que en limita el volum. Per evitar aquests problemes, els logopedes recomanen: Hidratar molt Parlar amb més pauses Articular més No forçar el volum

Notes de premsa Acció sindical
Anpe sol·licita un permís retribuït per als dies de recuperació pels efectes de la vacuna
I. Balears 03 Mar, 2021
whatsapp-image-2021-03-02-at-21.41.58

Després de rebre diverses trucades d'afiliats/des i de directors/es de centres educatius informant que molts docents es troben indisposats per a prosseguir amb l'activitat lectiva a causa dels efectes secundaris generats per la vacuna Astrazeneca, ANPE sol•licita al Servei de Prevenció de Riscos Laborals, que no es descompti el sou als docents si necessiten uns dies per a recuperar-se dels efectes secundaris generats per la vacunació.

Acció sindical Coronavirus Notes de premsa
Reunió de l'equip de treball de la comissió paritària del SPRL de Personal Docent
I. Balears 09 Feb, 2021
doctor-checklist-istock629612132

Ahir vàrem participar a la reunió del grup de treball del SPRL sobre la realització de proves de salut voluntàries als docents de les Illes Balears. Aquesta reunió ha estat informativa, per la qual cosa hem aprofitat per preguntar aspectes concrets sobre aquests tipus de proves de salut i poder fer aportacions al llarg de la propera setmana.

Prevenció riscs laborals Acció sindical
Resum Mesa Sectorial de dimarts 9 de febrer
I. Balears 09 Feb, 2021
whatsapp-image-2021-02-09-at-11.01.17

A la mesa sectorial d’avui dimarts 9 de febrer hem tractat la “Proposta d’acord mitjançant el qual s’aprova la Relació de llocs de treball de caràcter permanent corresponent al personal funcionari docent al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears”.

Mesa Sectorial Acció sindical Centres
Avui a la premsa: Necessitam millorar les condicions sociolaborals dels docents de les IB
I. Balears 05 Feb, 2021
captura-de-pantalla-2021-02-05-a-les-9.38.47

Davant l'avantprojecte de llei educativa proposat per la Conselleria d'Educació, ANPE considera que hi ha aspectes essencials que la llei no recull, com ara el finançament, la baixada generalitzada de les ràtios, millores sociolaborals del professorat i augmentar les mesures de conciliació sociolaborals que potenciarien la qualitat educativa.

Mesa Sectorial Acció sindical
Mesa Sectorial de dijous 4 de febrer de 2021
I. Balears 04 Feb, 2021
whatsapp-image-2021-02-04-at-11.55.50

A la mesa sectorial d’avui hem tingut la presència del Conseller d’Educació per tractar la Llei Educativa Balear de les Illes Balears. El Sr. Martí March ha presentat la llei educativa, on ha explicat que s’han valorat més de 900 esmenes, moltes de les quals s’han integrat. També ha comunicat que espera rebre l’informe del CEIB, del CES i de IBD, on la pretensió és aconseguir el màxim consens possible de la comunitat educativa, per després dur-ho al Parlament.

Mesa Sectorial Acció sindical
Mesa Sectorial de Funció Pública de dimarts 19 de gener
I. Balears 19 Gen, 2021
whatsapp-image-2021-01-19-at-10.32.26

Avui Dimarts el Govern ens ha presentat una proposta inicial de negociació relativa a  l’increment retributiu  del 2,9% previst al reial decret llei 2/2020, de 21 de gener, pel qual s’aproven mesures urgents en matèria de retribucions en l’àmbit del sector públic.

Mesa Sectorial Acció sindical
ANPE exigeix l'actualització dels protocols COVID i insisteix que el ministeri hauria de liderar aquesta situació de crisi
I. Balears 15 Gen, 2021
anpenacional

Davant les baixes temperatures i l'arribada de la tercera ona de la pandèmia resulta molt arriscat complir els protocols covid posant en pràctica les mesures sanitàries de ventilació freqüent amb les finestres obertes a les aules dels centres educatius.

Acció sindical Coronavirus
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Tornar