La plataforma UNISEP es reuneix en la Conselleria per plantejar les seves reivindicacions


22 Jun, 2022

LA PLATAFORMA UNISEP ES REUNEIX EN LA CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA PER PLANTEJAR LES SEVES REIVINDICACIONS

Aquest matí, els representants de la plataforma sindical UNISEP, ens hem reunit en la Conselleria de presidència, per plantejar la necessitat d'actualitzar la indemnització per residència dels nostres sanitaris, docents, forces de seguretat i administració general. 

Aquesta reivindicació neix de les conseqüències que té l'efecte de la insularitat sobre docents, sanitaris, forces de seguretat i administració general de l'estat que viuen a Balears, on de manera diària, es plasma la dificultat de l'accés a l'habitatge i de la carestia de la vida.

La plataforma denuncia que aquest efecte s'accentua encara més a les illes d'Eivissa, Formentera i Menorca, i aquest fet afecta directament sobre els nostres professionals, la qual cosa repercuteix en els serveis i en la qualitat assistencial que reben els nostres ciutadans, alumnes i pacients. 

En aquest sentit la Consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, i la directora general de Funció Pública, Carmen Palomino, s'han compromès a la creació d'un grup de treball per a millorar les condicions laborals de les treballadores i treballadors públics.

La proposta d'aquest grup de treball s'ha plantejat en dos termes, una línia de fidelització encaminada als empleats de l'Administració General de l'Estat i, una altra línia, per als funcionaris autonòmics.