Resultat de la recerca

Tornar

I. Balears Nacional 14 Feb, 2018
Els afiliats a MUFACE podran sol·licitar per Internet el subsidi per incapacitat temporal

ANPE. Muface. Ja està disponible la tramitació telemàtica de la sol·licitud del subsidi d'incapacitat temporal, a través de la seu electrònica, les 24 hores del dia, tots els dies de l'any, sense necessitat d'acudir a les oficines de MUFACE, evitant així molèsties i desplaçaments per a aquesta gestió. així com d'un Simulador del càlcul de subsidi per incapacitat temporal o per risc durant l'embaràs o durant la lactància natural. Pots consultar tota la informació sobre que s'entén per subsidi per incapacitat temporal, quanties, beneficiaris, terminis i llocs de presentació, descàrrega de documentació o normativa, simulacion de subsidi i la tramitació online del mateix, al final d'aquesta notícia.

Llegir més
#MUFACE #Acció social #Assessoria jurídica
I. Balears Nacional 31 Gen, 2018
Muface fa un pas més per engegar la targeta electrònica sanitària

El Pla d'Impuls de MUFACE contempla com a projecte prioritari la implantació de la recepta electrònica a tots els mutualistes, estant previst el seu ús generalitzat al llarg de 2018 per a aquells que hagin optat per la sanitat pública i en 2019 pels quals van triar la privada.

Llegir més
#MUFACE
  • Notícia destacada

I. Balears Nacional 02 Gen, 2018
Muface. Pots realitzar el canvi d'Entitat d'Assistència Sanitària en el mes de gener

Els mutualistes i els beneficiaris amb Document assimilat al d'Afiliació, adscrits tant al INSS (Sistema Sanitari Públic) com a les Entitats de Segur d'Assistència Sanitària, poden sol·licitar canvi d'Entitat durant el mes de gener de cada any.

Llegir més
#MUFACE #Acció social
I. Balears Nacional 28 Des, 2017
Novetats del Concert Sanitari de Muface pel 2018-2019

Muface afirma que el concert 2018-2020 (concert d'assistència sanitària nacional i en l'exterior) s'ha elaborat amb el doble objectiu de garantir la sostenibilitat del model Muface i de millorar la qualitat de l'assistència sanitària prestada als mutualistes.

Llegir més
#MUFACE
Tornar