Convocatòries de beques d'estudi per a mutualistes, per al curs 2022/2023. Estudis universitaris


24 Abr, 2023

CONVOCATÒRIES DE BEQUES D'ESTUDI PER A MUTUALISTES, PER AL CURS 2022/2023. ESTUDIS UNIVERSITARIS
 
Es convoquen beques d'estudi per a mutualistes de MUFACE per a contribuir al pagament de la matrícula i altres despeses d'inscripció dels estudis universitaris oficials que realitzin durant el curs 2022/2023.

Les beques d'estudi seran incompatibles, en el tram que resulti coincident, amb qualsevol altra beca o ajuda concedida, amb igual finalitat, mateix subjecte i fet causant, per organismes públics o privats.

Resolució de 17 d'abril de 2023, de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat, per la qual es convoquen beques d'estudi per a mutualistes, per al curs 2022/2023.

Informació: https://www.muface.es/muface_home/prestaciones/otras-ayudas-sociales/becas-estudio-mutualistas.html

Sol·licitud: https://sede.muface.gob.es/

MUFACE convoca també, finançades amb càrrec al «Llegat Casat de la Font», fins a un màxim de quatre beques per a cursar Enginyeria Agronòmica Superior o grau equivalent en Escoles Tècniques Superiors d'Enginyers Agrònoms.

Resolució de 17 d'abril de 2023, de la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat, per la qual es convoquen beques per a cursar Enginyeria Agronòmica Superior o grau equivalent en Escoles Tècniques Superiors d'Enginyers Agrònoms, amb càrrec al «Llegat Casat de la Font», per al curs 2023/2024.

Informació: https://www.muface.es/muface_home/prestaciones/otras-ayudas-sociales/becas-legado-casado-fuente.html

Sol·licitud: Registre Electrònic Comú / oficines de MUFACE / qualsevol registre de les Administracions públiques.