Resultat de la recerca

Tornar

  • Notícia destacada

I. Balears Nacional 19 Feb, 2018
A peu d'aula, comparteix el teu projecte educatiu a la revista ANPE

ANPE Nacional. Posa a la disposició de tots els afiliats i simpatitzants la secció A peu d'Aula de la revista ANPE, un espai dedicat al fet que els docents puguin compartir les seves experiències i projectes als centres educatius.

Llegir més
#ANPE Informa #Acció social
I. Balears Nacional 14 Feb, 2018
Matricula als teus fills a l'escola pública

Matricula als teus fills a l'escola pública   

Llegir més
#Centres #Acció social
I. Balears Nacional 14 Feb, 2018
Els afiliats a MUFACE podran sol·licitar per Internet el subsidi per incapacitat temporal

ANPE. Muface. Ja està disponible la tramitació telemàtica de la sol·licitud del subsidi d'incapacitat temporal, a través de la seu electrònica, les 24 hores del dia, tots els dies de l'any, sense necessitat d'acudir a les oficines de MUFACE, evitant així molèsties i desplaçaments per a aquesta gestió. així com d'un Simulador del càlcul de subsidi per incapacitat temporal o per risc durant l'embaràs o durant la lactància natural. Pots consultar tota la informació sobre que s'entén per subsidi per incapacitat temporal, quanties, beneficiaris, terminis i llocs de presentació, descàrrega de documentació o normativa, simulacion de subsidi i la tramitació online del mateix, al final d'aquesta notícia.

Llegir més
#MUFACE #Acció social #Assessoria jurídica
  • Notícia destacada

I. Balears Nacional 02 Gen, 2018
Muface. Pots realitzar el canvi d'Entitat d'Assistència Sanitària en el mes de gener

Els mutualistes i els beneficiaris amb Document assimilat al d'Afiliació, adscrits tant al INSS (Sistema Sanitari Públic) com a les Entitats de Segur d'Assistència Sanitària, poden sol·licitar canvi d'Entitat durant el mes de gener de cada any.

Llegir més
#MUFACE #Acció social
Tornar