ANPE demana flexibilitat en la incorporació davant el retard de la publicació de les adjudicacions d'interins


04 Sep, 2024

ANPE DEMANA FLEXIBILITAT EN LA INCORPORACIÓ DAVANT EL RETARD DE LA PUBLICACIÓ DE LES ADJUDICACIONS D'INTERINS

Davant els problemes tècnics i informàtics anunciats per Educació, que han comportat l’endarreriment en l'adjudicació de les més de 2900 places docents previstes per a aquest matí, ANPE exigeix a l'Administració que posposi de manera voluntària la presa de possessió de les places un dia més, tant als docents amb residència en la mateixa illa o en una altra diferent, per facilitar l'organització i la conciliació familiar.

Ja vàrem començar el divendres passat informant amb una xerrada informativa a quasi 900 interins de les novetats d’aquest tràmit. En aquest sentit, ens mantenim vigilants de l'evolució que té aquest procés, amb la finalitat d'assessorar els nostres docents interins, resolent dubtes i consultes als milers de participants.
 
Des d’ANPE insistim en la necessitat de millorar el programa informàtic per tal de garantir la normalitat de futurs procediments. Finalment, demanam a la Direcció General de Personal Docent que ampliï el personal de gestió per la quantitat de treball i volum que suposa coordinar els més de 15.000 mestres i professors que fan feina a les illes, així com l'execució de les adjudicacions, la mobilitat i la tramitació de les seves mesures sociolaborals.

Notícia a DM