TRÀMIT D'ADJUDICACIONS D'INTERINS CURS 24/25


30 Ago, 2024

TRÀMIT D'ADJUDICACIONS D'INTERINS CURS 24/25

Des del sindicat ANPE vos fem arribar els diferents documents que hem elaborat per a la xerrada informativa relacionada amb el tràmit d'adjudicacions d'interins.

Així doncs, disposau dels següents documents:

Gravació de la xerrada informativa.
Guia informativa (document adjunt a la notícia).
Exemple de tràmit (document adjunt a la notícia).

Accediu al tràmit aquí.

 

Si teniu dubtes, recordau que podeu escriure’ns o venir a veure’ns a qualsevol de les nostres seus i per xarxes socials.

Si has de menester qualsevol dels nostres serveis i encara no estàs afiliat, pots afiliar-te aquí.

 

A més, vos facilitam una sèrie de consideracions a tenir en compte:

No se publicaran les vacants perquè ja es publicaran directament al tràmit.

 Es preveuen unes 2942 places en aquest 1r tràmit, on trobareu:

  •  V: vacants (amb cobrament i puntuació fins a 31 d'agost).
  • SV: vacants sobrevingudes (amb cobrament i puntuació fins màxim a 31 de juliol, si el funcionari no s'incorpora abans).
  • TP: temporal per programes (combina dues funcions o mitges jornades, amb cobrament i puntuació fins 31 d'agost).
  •  Substitucions de curta durada: per un temps limitat.
  • TA: per acumulació de tasques (contracte no superior a 9 mesos, “substitucions express”). Sortiran a finals de setembre.

Les places de psicòleg educatiu apareixeran al primer tràmit, on és requisit disposar del màster en psicologia clínica/acreditació i estar col·legiat/da, i si no, podran accedir-hi pel tràmit urgent complint aquest dos requisits.

Recordau que heu disposat de la no disponibilitat i de la modificació de les opcions d’illa i jornada que es va permetre al juliol, com a mesures de flexibilització.

L’adjudicació està prevista durant el dilluns 2 de setembre. Tot allò no adjudicat es traurà al tràmit urgent que s’obrirà del 3 al 5 de setembre, on no cal estar a llistes, ni disposar del requisit de màster i/o català.

Pel que fa al tràmit setmanal inclourà l’ordinari, l’extraordinari telemàtic i l’ús del comodí de la renúncia injustificada.

En primer lloc, es realitza l’ordinari, on es selecciona voluntàriament les places a les quals es volen optar, permetent ampliar illes i jornades. Teniu en compte que s’adjudicaran amb prelació els següents blocs:

Places per discapacitats (color blau). Seran limitades atenent a les convocades per accés 2 a les oposicions.
Places de DC o MDC (color vermell), de les especialitats publicades a la DGPD. Disposaran d’un complement econòmic per les illes de Formentera, Eivissa i Menorca (a Mallorca sense complement).
Places ordinàries (color verd).
Places pels exclosos per català.

En segon lloc, el tràmit extraordinari que ara serà telemàtic, on haureu d’inserir totes les places que heu deixat sense seleccionar per poder continuar, atenent a la vostra sol·licitud, on les podreu ordenar per ordre de preferència o inserir en bloc.

Si no participes es poden donar 4 situacions diferents:

  • No s’adjudica cap plaça.
  • S’adjudica una plaça per 1ª vegada amb 1ª renúncia (comodí).
  • S’adjudica una plaça per 2ª vegada, amb notificació d’incorporació al centre.
  • S’adjudica una plaça per 2ª vegada, i l’aspirant renuncia, quedant fora de llistes. L’aspirant pot tornar a les llistes mitjançant el tràmit urgent, si surt la seva especialitat i no renúncia.

Al llarg del tràmit se podrà activar el comodí, a la part del resum de places seleccionades (pantalla 6ena), per si es vol renunciar en cas d’adjudicació d’una plaça al tràmit extraordinari.

D’aquesta manera, un interí se trobarà amb aquestes OPCIONS:

Triar tot a la part voluntària sense deixar res pendent a la part extraordinària.
No triar res a la part voluntària, ordenant tot a la part extraordinària.
No participar al tràmit, on l’Administració podrà adjudicar d’ofici una plaça per ordre de codi a la part extraordinària, i se li activarà el comodí de la renúncia, de manera que:

  • si li adjudiquen perd el comodí
  • si no li adjudiquen conserves el comodí

S’enviarà un missatge de “plaça adjudicada” o “comodí consumit” segons la situació.

D’aquesta manera s’adjudiquen primerament per blocs, no per persona, on els interins amb menys punts poden anticipar les places de DC/MDC, ampliar jornades/illes i prioritzar places a la part ordinària, amb la finalitat d’intentar aconseguir ser adjudicat.

Pel que fa als interins amb més punts, poden endarrerir el procés fent ús del comodí i passant places del procés ordinari a l’extraordinària, de manera que altres interins puguin optar a les places que no desitjau a la part voluntària. Recordau que els majors de 55 anys, amb més de 10 anys d’experiència, anau amb prioritat a les adjudicacions.

Les vacants són per un màxim de 3 anys, si no ets desplaçat per un funcionari amb més drets administratius. El barem es regeix per l’experiència, la formació acadèmica, la formació permanent, càrrecs/funcions i participar als processos selectius.

Teniu en compte que les places DC/MDC disposen d’un incentiu econòmic i possibles ajudes al lloguer per aquells que accepteu partir a les illes de Menorca, Eivissa o Formentera.

xerrada-adjudicacions-interins--novetats-
pantallazos-adjudicacions-interins-24-25.