EXTERIOR. Docents i Assessors tècnics en l'exterior. Llistat d'assignació de vacants en comissió de serveis


18 Jun, 2024

EXTERIOR. Docents i Assessors tècnics en l'exterior. Llistat d'assignació de vacants en comissió de serveis
 
Publicats els llistats d'assignació de vacants en comissió de serveis per al Docents i Assessors Tècnics en l'exterior per al curs 2024-2025.

Llistat de llocs assignats en comissió de serveis per a Docents en l'exterior per al curs 2024-2025.

Les persones a les quals s'ha assignat un lloc en comissió de servei per a docents en l'exterior rebran pròximament informació per a assistir a la jornada de formació que se celebrarà el dia 1 de juliol, que serà en línia. En aquesta jornada es tractaran, entre altres assumptes, els tràmits necessaris per a la seva incorporació al lloc en l'exterior. Han de revisar el seu correu electrònic (inclosa la safata de correu no desitjat), perquè la informació i comunicacions s'enviaran a l'adreça de correu electrònic que hagin consignat en la seva sol·licitud.

Llistat de llocs assignats en comissió de serveis per a Assessors tècnics en l'exterior per al curs 2024-2025.

Les persones a les quals s'ha assignat un lloc en comissió de serveis per a Assessors tècnics en l'exterior rebran pròximament informació per a assistir a la jornada de formació que se celebrarà el dia 2 de juliol, que serà presencial amb la possibilitat d'assistir en línia. En aquesta jornada es tractaran, entre altres assumptes, els tràmits necessaris per a la seva incorporació al lloc en l'exterior. Han de revisar el seu correu electrònic (inclosa la safata de correu no desitjat), perquè la informació i comunicacions s'enviaran a l'adreça de correu electrònic que hagin consignat en la seva sol·licitud.