EXTERIOR. Llistes definitives interinitats


05 Jun, 2024

EXTERIOR: LLISTES DEFINITIVES CANDIDATS A INTERINITAT

 

ESTATS UNITS

- S'ha publicat la llista definitiva de persones candidates admeses i excloses per a la formació de les llistes d'aspirants a cobrir llocs docents en règim d'interinitat a les seccions espanyoles de Miami, Nova York i agrupació de Llengua i Literatura espanyola de Nova York per al curs 24/25. 

Accediu a tota la informació aquí

- S'ha publicat la comissió de valoració prevista en la convocatòria del 21 de març de 2024 per a la formació de llistes d'aspirants a cobrir llocs docents en règim d'interinitat a les seccions espanyoles de Miami, Nova York i agrupació de Llengua i Literatura espanyola de Nova York per al curs 24/25. 

Accediu a tota la informació aquí

 

MARROC

Especialitats ampliades: llista provisional de baremació 

Resolució del conseller d'Educació de l'Ambaixada d'Espanya al Marroc per la qual s'aproven i publiquen les llistes provisionals baremades, ordenades per puntuació, de persones que romanen a les llistes d'aspirants a cobrir llocs docents a les especialitats de Dibuix, Filosofia, Geografia i Història Música i Processos Sanitaris en règim d'interinitat als centres docents dependents de la Conselleria d'Educació de l'Ambaixada d'Espanya al Marroc per al curs 2024/2025, segons la Resolució d'1 de febrer de 2024. (publicat el 3 de juny de 2024). 

  • Termini de Reclamacions: Del 4 al 19 de juny del 2024

Llistes provisionals (resta d’especialitats)

Resolució del conseller d'Educació de l'Ambaixada d'Espanya al Marroc per la qual s'aproven i publiquen les llistes provisionals d'admesos baremats, per Cos i especialitat i ordenades per puntuació, per a la formació de les llistes d'aspirants a cobrir llocs docents en règim d'interinitat als centres docents dependents de la Conselleria d'Educació de l'Ambaixada d'Espanya al Marroc per al curs 2024/2025, convocada per Resolució d'1 de febrer de 2024 (publicat el 3 de juny de 2024).

  • Termini de Reclamacions: Del 4 al 19 de juny del 2024

 

ITÀLIA

Resolució per la qual es publiquen les llistes definitives de candidats baremats, per cos i especialitat de la convocatòria per a la formació de les llistes d'aspirants a cobrir llocs docents en règim d'interinitat al Liceu Espanyol "Cervantes" de Roma i a les seccions internacionals espanyoles d'Ivrea, Palermo, Maglie, Roma, Torinoo, Sassari i Cagliari per el curs 24/25. 

Accediu a tota la informació aquí

 

PAÏSOS BAIXOS

Resolució de la Conselleria d'Educació a Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg per la qual es fan públiques les llistes definitives d'aspirants admesos amb valoració de mèrits per exercir llocs docents en règim d'interinitat a l'Agrupació de Llengua i Cultura Espanyoles i a les Seccions Espanyoles de Països Baixos durant el curs 2024/2025.