Publicats els Reials Decrets dels Títols de Formació Professionals i dels cursos d'especialització.


31 Maig, 2024

INFORMACIÓ REIALS DECRETS DELS TITOLS D'FP

 

Des del sindicat us informam de les modificacions al BOE respecte als FPs:

Reial Decret 497/2024, de 21 de maig, pel qual es modifiquen determinats RD pels quals s’estableixen, en l’àmbit de Formació Professional, cursos d’especialització de grau mitjà i superior i es fixen els seus ensenyaments mínims. 

Reial Decret 498/2024, de 21 de maig, pel qual es modifiquen determinats RD pels quals s’estableixen els títols d’FP de grau bàsic i es fixen els seus ensenyaments mínims.

Reial Decret 499/2024, de 21 de maig, pel qual es modifiquen determinats RD pels quals s’estableixen títols de Formació Professional de grau mitjà i es fixen els seus ensenyaments mínims.

Reial Decret 500/2024, de 21 de maig, pel qual es modifiquen determinats RD pels quals s’estableixen títols de Formació Professional de grau superior i es fixen els seus ensenyaments mínims.

      

  • El dimarts 4 de juny tenim una Mesa Sectorial per tractar el desenvolupament de l'ordenació del sistema de la Formació Professional, on demanarem clarificar les especificacions de la implantació de l’FP Dual, concretar la distribució de les places als centres i un complement compensatori pel professorat d’FP que no ha quedat integrat.