Reunió informativa sobre desburocratització de dijous dia 22 de febrer


22 Feb, 2024

REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE DESBUROCRATITZACIÓ DE DIJOUS DIA 22 DE FEBRER

Avui hem assistit a la reunió informativa sobre la reducció de la burocràcia a l'educació, amb la presència el conseller Vera, el secretari autonòmic i els directors generals, on ens han comunicat la intenció de minvar les tasques administratives i com tenen prevista la participació dels agents implicats en futures reunions.


El Sr. Vera ha comentat anar treballant la simplificació de la tasca burocràtica progressivament i prendre mesures de cara al curs vinent, malgrat que no tots els procediments previstos es podran reduir a la vegada. Ha plantejat qüestionar-ho tot, per tal de detectar quins processos són susceptibles de modificar, reduir o fins i tot eliminar.


El director general, Sr. Alonso, ha proposat que aquesta desburocratització parteixi de diferents blocs, on ha destacat la importància de l'autonomia de centre a l'hora de simplificar i donar transparència a les tasques que gestionen els docents.


Finalment, l'Administració ha avançat que durant el mes de març es crearan unes comissions tècniques en diferents Meses (pública, concertada i directors) amb l'objectiu de concretar solucions efectives.