Xerrada informativa: documents Muface i funcionaris en pràctiques


22 Sep, 2023

XERRADA INFORMATIVA: DOCUMENTS MUFACE I FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES

Des del sindicat ANPE vos compartim els documents que hem elaborat per a la xerrada informativa referent a MUFACE i la regulació de la FASE DE PRÀCTIQUES pels funcionaris en pràctiques.

Així doncs, disposau de la següent informació:

Com a consideracions generals, de la primera part de la xerrada, sobre si voleu triar Muface o Seguretat Social, per aquells consolidats per mèrits o per processos selectius:

  • Rebreu un correu electrònic per poder triar l’entitat que vulgueu, si no feis aquesta selecció en dos mesos, se vos donarà d’alta d’ofici a l'INSS.
  • Si ja sou funcionaris, podreu canviar d’entitat al gener.  

Pel que fa a la segona part del zoom, sobre la regulació de la fase de pràctiques pels que heu superat els processos selectius, recordau que vàrem tractar un esborrany que s’ha de confirmar la setmana vinent en Mesa Sectorial, ja que aquesta se va ajornar, on enviarem un resum en pocs dies i cal remarcar que:

  • En relació al curs de formació de 20 h que heu de finalitzar abans del 21 de maig és només pels que estau en pràctiques. 
  • D’altra banda, el curs de 2h de riscos laborals, l’han de fer els estabilitzats per mèrits i els que estau en pràctiques.

*Consulteu els documents adjunts.

guia-funcionaris-en-pràctiques_
guia-muface_
tríptic-muface