Exigim a tots els partits polítics que resolguin la insularitat si governen


24 Maig, 2023

EXIGIM A TOTS ELS PARTITS POLÍTICS QUE “RESOLGUIN LA INSULARITAT” SI GOVERNEN

 


Després de dos anys de reivindicacions en totes les illes, des de la plataforma sindical, hem reclamat l'actualització en el complement d’indemnització per residència, com a mesura per a captar i fidelitzar professionals públics. 

L'incessant creixement demogràfic de la nostra comunitat reclama la incorporació continua de docents, sanitaris, forces de seguretat i altres serveis, que es veuen obligats a desplaçar-se a altres illes, on cal recordar que els docents configura el grup més nombrós d’empleats públics de les illes. Els lloguers desorbitats, la manca d’habitatge i la carestia de la vida, suposa que molts dels nostres professionals perdin doblers per anar a treballar, especialment quan es veuen obligat a canviar d’illa.

Així ho hem manifestat a tots els partits polítics, on hem alertat de la situació, especialment ara que s'acosta l'estiu i molts dels nostres mestres i professors no troben habitatge, han de fer mudança per deixar la vivenda a l’estiu, comparteixen pis amb 4 o 5 persones o inclús, romanen uns dies vivint en un cotxe. 

Des d’UNISEP, ja vàrem advertir a tots els partits que incorporessin “resoldre la insularitat” en els seus programes electorals, amb la finalitat d’enfrontar aquesta dramàtica situació si governen. Cal destacar que, tots ells han reconegut aquesta problemàtica i han mostrat el seu suport a les nostres reivindicacions, per tant, els reiteram la petició que compleixin amb les seves promeses electorals ja que romandrem vigilants pel bé dels alumnes, pacients i ciutadans del nostre arxipèlag.

Notícia a mallorcadiario
Notícia a periodicodeibiza
Notícia a cadenaser
Notícia a ultimahora
Notícia a menorca.info
Notícia a diariodemallorca
Notícia a fibwidiario
Notícia a cope
Notícia a periodicodeibiza2
Notícia a ondaceromallorca

premsa-24.05