Anpe considera satisfàctoria la signatura del segon acord, però avisa a educació que no "llanci coets"


14 Mar, 2023

ANPE CONSIDERA SATISFACTÒRIA LA SIGNATURA DEL SEGON ACORD, PERÒ AVISA A EDUCACIÓ QUE NO “LLANCI COETS”

Després de l'ardu treball en les meses sectorials, amb successius “tires i afluixes” aquests últims mesos, ANPE considera satisfactori l'aprovació unànime de tota la part social davant el segon Acord Marc presentat per Educació, però avisa al Conseller March que no llanci coets de victòria, perquè els docents de l'escola pública continuen ressentits per no haver-se sentit escoltats aquesta legislatura.

D'una banda, volem destacar el tarannà negociador del conseller en aquest darrer trimestre, on la creació de la carrera professional revisable, la rebaixa lectiva, les millores sociolaborals i moltes altres mesures, ens han portat a aprovar avui aquest acord en un exercici de responsabilitat.

No obstant això, la implantació anticipada de la LOMLOE sense formació prèvia, el pla digital, l'excés de burocràcia, les situacions d'aprenentatge, el marcatge horari, el DUA i altres exigències implementades, són aspectes que tenen “disgustats i esgotats” a mestres i professors.

Des del sindicat pensam que a aquest acord només li falta complir-se, amb la qual cosa advertim que ens mantindrem vigilants, perquè la següent legislatura es compleixi el desplegament de tots els punts acordats.

Des d’ANPE entenem que hauria estat irresponsable deixar passar aquests avanços, malgrat que quedin altres qüestions sense resoldre com la insularitat o la forma d'aplicació de la nova llei.

Notícia a diariodeibiza

Notícia a noudiari

Notícia a arabalears

Notícia a UH

premsa-uh
premsa-dm