ESTATS UNITS. Convocatòria selecció candidats com a personal laboral en ALCE, de l'Agregadoria d'Educació a Nova York


23 Feb, 2023

ELS ESTATS UNITS. Convocatòria selecció candidats com a personal laboral en ALCE, de l'Agregadoria d'Educació a Nova York
 
Processos selectius per a ingrés com a personal laboral temporal en la Conselleries d'Educació en l'Exterior.

Convocatòria de procés selectiu per a l'elaboració d'una relació de candidats per a la contractació de personal laboral, mitjançant contracte de durada determinada per substitució, en l'Agrupació de Llengua i Cultura Espanyoles (ALCE) de l'Agregadoria d'Educació de Nova York, dependent de la Conselleria d'Educació de l'Ambaixada d'Espanya als Estats Units, amb la categoria professional de mestre/a.

 

Convocatòria

Termini de sol·licituds: obert des del 21 de febrer de 2023 a les 00.00. Fins al 02 de març de 2023 a les 23.59.

Presentació de sol·licituds: les sol·licituds i escrits podran presentar-se en qualsevol de les dependències contemplades en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Consulta les oficines de registre.

Processos selectius per a ingrés com a personal laboral temporal en la Conselleries d'Educació en l'Exterior.

 

Convocatòria de procés selectiu per a l'elaboració d'una relació de candidats per a la contractació de personal laboral, mitjançant contracte de durada determinada per substitució, en l'Agrupació de Llengua i Cultura Espanyoles (ALCI) de l'Agregadoria d'Educació de Nova York, dependent de la Conselleria d'Educació de l'Ambaixada d'Espanya als Estats Units, amb la categoria professional de mestre/a.

convocatòria
faqs