Matricula els teus fills en l'ensenyament públic, la qualitat i la innovació a l'abast de tots


15 Feb, 2023

MATRICULA ELS TEUS FILLS EN L'ENSENYAMENT PÚBLIC, LA QUALITAT I LA INNOVACIÓ A L'ABAST DE TOTS

ANPE posa en marxa un any més la campanya “Matricula als teus fills en l'Ensenyament Públic” amb el començament del període d'admissió d'alumnes en els centres educatius per al curs 2023/24.

ANPE defensa la matriculació en l'ensenyament públic perquè és l'única que garanteix la igualtat d'oportunitats i la integració, arribant a tots els racons i sent accessible a qualsevol persona. L'ensenyament públic compta amb els millors professionals, docents formats que han participat en processos selectius que reconeixen els principis d'igualtat, mèrit i capacitat per al desenvolupament de la tasca educativa.

ANPE com a sindicat de l'ensenyament públic, defensa un ensenyament públic innovador en el pla tecnològic, didàctic i pedagògic amb l'objectiu de millorar la qualitat del procés d'ensenyament - aprenentatge. Davant el procés d'admissió i matriculació de l'alumnat ANPE destaca el paper fonamental i transformador que l'escola pública desenvolupa en la societat, així com l'esforç, treball i professionalitat amb la qual els docents en qualsevol situació i circumstància desenvolupen la seva labor diària a les aules.

ANPE vol traslladar a la societat els valors de l'Ensenyament Públic i els seus professionals a través d'aquesta campanya. És imprescindible que les famílies i la resta de la societat conegui i confiï en l'Ensenyament Públic, recolzin als centres educatius públics i la professionalitat i qualitat dels seus docents, autèntics garants de la qualitat educativa.

cartel-imprenta