Unisep denuncia que aquests pressupostos no solucionen les dificultats que genera la insularitat


27 Des, 2022

UNISEP DENUNCIA QUE AQUESTS PRESSUPOSTOS NO SOLUCIONEN LES DIFICULTATS QUE GENERA LA INSULARITAT

  • Fa mesos l'Estat va notificar que Balears rebrà 677 milions de € més. 

 

Després de nombroses reivindicacions i manifestacions davant el Govern, i de l'última concentració davant el departament d'Educació que lidera el Sr. Martí March, UNISEP reclama que aquests pressupostos autonòmics haurien de resoldre els problemes derivats de la insularitat, i de no ser així, seguirem amb un any 2023 “calentet”.

Des de la plataforma volem recordar que aquesta mesura afecta 47.000 treballadors públics (docents, sanitaris, forces de seguretat i administració general) que es veuen afectats per la carestia de la vida en balears, la qual cosa repercuteix en el benestar d'1.200.000 ciutadans de l'arxipèlag. 

Les dificultats d'accés a l'habitatge, el preu del combustible, la pujada de l'IPC i el sobrecost de la cistella de la compra, justifiquen aquesta reivindicació, la qual s'agreuja especialment a les illes de Menorca, Eivissa i Formentera, on molts professionals perden diners per anar a treballar, o directament, no van. 

Així doncs, després de l'increment pressupostari històric aprovat per a l'any vinent, no entendrem que els nostres polítics no presentin solucions que permetin corregir les desigualtats existents de manera permanent dels nostres treballadors públics, per això estarem molt pendents des de la plataforma UNISEP, de com es resolen aquests pressupostos autonòmics de cara a l'exercici del 2023, que vindrà marcat pels comicis electorals.

Notícia a periódico de ibiza
Notícia a menorcainfo
Notícia a mallorcadiario
Notícia a manacornoticies
Notícia a crónica balear