ANPE IB millora els seus resultats electorals a totes les illes


05 Des, 2022

ANPE ILLES BALEARS MILLORA ELS SEUS RESULTATS ELECTORALS A TOTES LES ILLES


Amb les dades dels resultats obtinguts en les eleccions sindicals de 2022, ANPE ha augmentat la seva representativitat i ens hem consolidat com el segon sindicat a les Illes Balears. Aquest increment avala la confiança del professorat en el nostre projecte de sindicalisme professional i independent. 

Les eleccions s'han desenvolupat en un ambient de calma i sense incidències, dins d'un context de malestar en el sector educatiu a causa de la línia establerta pel Conseller Martí March, i amb un pluralisme sindical molt divers, repartit en tres juntes de personal docent no universitari a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa i Formentera, on 8 sindicats s'han presentat a aquests comicis. 

En aquest escenari ANPE ha incrementat la seva representativitat arribant a aconseguir un total de 19 delegats, dels quals 9 són a Mallorca, 4 a Menorca i 6 a Eivissa i Formentera. La participació ha estat molt de menor que les anteriors eleccions de 2018.

Valoram molt positivament el resultat electoral i la confiança dipositada en nosaltres per a afrontar desafiaments que tenim pendents, mantenir la defensa dels drets i recuperar les condicions sociolaborals del professorat.

Des de tot l'equip d'ANPE volem agrair a tots els docents que han dipositat el vot de confiança en nosaltres. Amb el seu suport, continuarem treballant amb determinació i fortalesa per a la millora de l'ensenyament públic i lluitar per la implantació de la carrera professional, el plus d'insularitat, una rebaixa lectiva i la flexibilització curricular davant la nova normativa.

 

Accediu a les notícies aquí: