5 d'octubre, Dia Mundial del Docent


05 Oct, 2022

5 d'octubre, El Dia Mundial del Docent

ANPE POSA EN VALOR LA PROFESSIONALITAT I LA VOCACIÓ DELS DOCENTS

En el Dia Mundial del Docent, ANPE vol fer un homenatge a tots els docents, a través de la campanya “Gràcies Herois”, per la gran labor que han realitzat en aquests cursos afectats per la pandèmia.

Al març de 2020, la malaltia del coronavirus va canviar la nostra manera d'ensenyar i d'aprendre. Començaven els cursos més complicats als quals els docents ens anàvem a enfrontar. En aquesta època d'incertesa i sense directrius concises, vàrem tenir “el poder” de reinventar la nostra labor docent després del tancament dels centres educatius. Multiplicàrem les nostres jornades laborals per a arribar a tots els alumnes i que cap es quedés enrere.

Van passar els mesos, i es va recuperar l'ensenyament presencial mentre es mantenien les restriccions per a la resta de la societat. Començava un altre curs incert, amb protocols sanitaris canviants i on se succeïen els confinaments d'aules. I encara així, vàrem garantir l'activitat lectiva perquè els alumnes poguessin seguir el procés formatiu.

Vàrem tenir “el poder” de crear entorns escolars segurs, i enfrontar-nos a l'adversitat amb l'ajuda de l'alumnat i de les famílies. 

Des d'ANPE posam en valor la figura dels docents. Són la pedra angular que suma a alumnes, famílies i societat. Els mestres i professors no sols reinventen el futur, també lideren el present. 

Gràcies per la professionalitat, vocació, valentia, esforç i dedicació. Gràcies Herois!

Accediu al vídeo aquí.