Resum mesa sectorial divendres 8 de juliol


08 Jul, 2022

RESUM MESA SECTORIAL DIVENDRES DIA 8 DE JULIOL

A la mesa sectorial d’avui hem tractat els següents punts: 

1. Projecte de decret pel qual es regulen l’organització i el funcionament dels camps d’aprenentatge de les Illes Balears (CA).

Respecte en aquest punt, la directora Amanda Fernández ens explica la importància per regular l’organització i el funcionament d’aquests camps:

- CA Son Ferriol (Palma)

- CA Orient (Orient)

- CA Es Palmer (Campos)

- CA Binifaldó (Escorca)

- CA Far de Cavalleria (es Mercadal)

- CA Es Pinaret (Ciutadella)

- CA Sa Cala (Sant Joan de Labritja)

- CA Formentera (Formentera)

Ens comuniquen que:

  • La selecció dels aspirants es realitzarà mitjançant concurs públic de mèrits entre el personal del cos de mestres, de secundària o FP.
  • Es valorarà l’adequació del perfil professional al lloc de feina i els mèrits, a través del currículum professional, la presentació i defensa d’un projecte de treball sobre el lloc de feina i una entrevista personal.
  • El nomenament es farà dos anys, renovable dos anys més si l’avaluació és positiva.

Al torn de preguntes hem demanat quan sortirà la convocatòria per poder participar i ens responen que d’aquí a 3 anys, ja que fa 1 any que es varen donar les anteriors. També hem comunicat si aquest decret és necessari, si ja està regulat, i es responen que el BOE és de l’any 1996.

Les places suposen un total de 12 en aquest moment, tots funcionaris de carrera. Ens comuniquen que aquestes places no poden sortir al procés d’estabilització perquè s’oferiran per comissió de serveis.