Processos d'estabilització: tríptic informatiu


31 Maig, 2022

 PROCESSOS D'ESTABILITZACIÓ

Amb la informació recaptada fins al moment, des d'Anpe hem elaborat un tríptic sobre els diversos processos d'estabilització que afectarà el personal interí els pròxims anys. D'aquesta manera intentam aclarir tots els vostres dubtes relacionats als diferents processos de selecció que planteja l'Administració en relació al concurs de mèrits i als processos selectius eliminatoris i no eliminatoris.

Cal recordar que:

  • El concurs de mèrits només es podrà fer servir per una sola vegada abans de desembre del 2024. De moment, està previst pel mes d’octubre-novembre de 2022, amb la resulta el febrer de 2023, amb 2554 places.
  • El concurs oposició no eliminatori es durà a terme probablement a l’estiu del 2023 (amb 92 places).
  • El concurs oposició no eliminatori està previst per totes les taxes de reposició, segons la darrera informació aportada per Madrid, on la taxa acumulada des del 2021 i 2022, permetria convocatòries simultànies a l’estiu del 2023, del 2024 i per endavant, amb les respectives taxes per jubilació anuals.

A properes Meses Sectorials ens detallaran aspectes del procediment a les Illes Balears, on hem defensat que si s’han d’assignar destinacions definitives reclamam que el FOLC sigui requisit per consolidar.

Des d’ANPE vos informam que és important que participeu en tots aquests processos, per això posam a la vostra disposició les nostres seus de Palma, Inca, Manacor, Maó i d’Eivissa, tant pel dematí com l’horabaixa, amb la intenció que vos puguem assessorar per no cometre cap errada en els tràmits vinents.

Podeu descarregar el tríptic al document adjunt.

trítpic-estabilització-definitiu
places