Escolarització curs 22/23!


21 Mar, 2022

SUMA'T AL NOSTRE ARBRE, MATRICULA ELS TEUS FILLS A L'ESCOLA PÚBLICA

S'ha publicat el calendari d'escolarització d'alumnes per al curs 2022/2023. Sota el lema: “Suma't al nostre arbre, matricula els teus fills a l'escola pública”, ANPE anima a les famílies al fet que matriculin als seus fills i filles en els centres públics, ja que per a ANPE, l'Ensenyament Públic és l'única que garanteix el dret a l'Educació i a la igualtat d'oportunitats.

“El bonsai no és només un arbre petit, com moltes persones creuen, és un art, és l'art de concentrar tota la bellesa i vigor d'un gran arbre a una escala diferent, equilibrant tota la seva energia a una grandària reduïda que, amb cures diàries, dedicació i vocació, l'artista va donant forma fins a aconseguir que abast la seva màxima bellesa, el seu màxim potencial.

L'Escola Pública és com un gran arbre, on cada branca amb nom propi significa un valor, un ensenyament, una ocasió, que es nodreix d'unes fortes arrels entre altres, la professionalitat, la qualitat, el coneixement, la formació, la igualtat d'oportunitats, la cohesió social o l'atenció a la diversitat; prolongacions d'un sòlid tronc, els nostres centres educatius i els nostres docents, els més qualificats professionals, els millors artistes, que com amb el bonsai, aconsegueixen traslladar a escala tot aquest immens valor de l'Ensenyament Públic al nostre alumnat.

És aquest el nostre arbre en el qual cada dia continuem sumant més branques, del qual neixen els millors fruits, i que sota la seva enorme ombra acull a tots per igual sense cap distinció.”

Suma't al nostre arbre, Matricula als teus fills a l'Escola Pública.

Accediu al calendari i a tota la informació aquí.