ANPE insta Educació a substituir tot el professorat de baixa


11 Gen, 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANPE INSTA EDUCACIÓ A SUBSTITUIR TOT EL PROFESSORAT DE BAIXA 

Davant la tornada a les aules, ANPE enviarà una enquesta al professorat per a conèixer de primera mà com ha estat aquesta reincorporació a l'escola. En aquest sentit hem demanat per la calefacció, la ventilació, els contagis, el material sanitari i la simptomatologia de l’alumnat i el professorat després d'aquest període nadalenc.

Després d'haver rebut la informació oficial de la Conselleria d'Educació, sobre les baixes d'uns 300 docents per contagi víric, ANPE sol·licita la cobertura immediata d'aquests mestres per a no deixar cap alumne sense el seu professor. D'altra banda, instam Educació a accelerar la cobertura de les baixes, i incrementar la brigada docent de substitució express, davant la previsió de l'augment de contagis en els pròxims dies.

Des d’ANPE insistim a extremar les mesures higièniques i sanitàries, ventilar els espais, activar els filtres EPA i vigilar els mesuradors de CO₂ de les aules. Tampoc hem d'oblidar posar les calefaccions a punt amb la finalitat d'evitar que els nostres alumnes passin fred aquests diez, especialmente els més petits. També recomanar a les famílies l'ús de roba tèrmica per als seus fills és essencial, a causa de la ventilació necessària de les aules davant aquest fred hivernal.

Des del sindicat, notificarem els resultats de la nostra enquesta al professorat en els pròxims dies.

Accediu a la premsa digital:

Periódico de Ibiza

Diario de Mallorca

Nou diari

 

premsa-11.01.22