UNISEP exigeix davant el Parlament la millora dels serveis públics de les Illes Balears


21 Des, 2021

UNISEP EXIGEIX DAVANT EL PARLAMENT LA MILLORA DELS SERVEIS PÚBLICS DE LES ILLES BALEARS

Durant aquests dies, on es debaten els pressupostos de la comunitat per al 2022, els membres de la plataforma UNISEP, ens hem concentrat davant del Parlament, per a exigir una millora en la indemnització de residència i igualar els serveis públics de Balears amb el de la resta de territoris. 

Els membres d'aquesta plataforma hem volgut simbolitzar amb plàtans i globus inflables que necessitem dignificar aquests serveis essencials en proporció amb el qual reben a les Illes Canàries. Les conseqüències que té l'efecte de la insularitat, la dificultat d'accés a l'habitatge, la pujada de l'IPC i la carestia en la cistella de la compra, han afeblit els serveis i les plantilles de les Illes Balears. Tots aquests arguments, ens han portat a demandar una vegada més, una solució immediata que passi per l'actualització del complement de residència d'acord amb el de les Illes Canàries, Ceuta o Melilla, on aquest complement duplica, triplica i fins i tot quatriplica, el de Balears.

La reivindicació d'avui ha estat duta a terme per més de 100 sanitaris, docents, forces i cossos de seguretat i funcionaris de l'administració general de l'Estat, amb l'objectiu de mantenir el nivell de qualitat assistencial que mereixen els habitants de Mallorca, Menorca Eivissa i Formentera.

Després d'aquesta sonada protesta, amb una afluència massiva, però respectant les mesures higièniques i sanitàries, els líders d'UNISEP esperam que la presidenta del Govern, la Sra. Francina Armengol, ens reuneixi en breu, per a buscar entre tots, una solució satisfactòria davant el greuge que suposa la insularitat en els nostres empleats públics, i que repercuteix directament en el servei que reben els nostres ciutadans.

Accediu a les notícies: