• Notícia destacada

ANPE IB presenta l'oferta formativa de cursos


09 Sep, 2021

ANPE IB PRESENTA LA NOVA OFERTA FORMATIVA DE CURSOS A DISTÀNCIA

Atenció afiliats i afiliades d’ANPE Illes Balears us presentam la oferta formativa per al curs 2021-2022 que comença el proper mes d’octubre fins a l’agost del 2022.

Per matricular-vos, heu de prèviament, tenir un usuari i una contrasenya per poder accedir a l'aula virtual i fer el pagament via paypal. L'usuari i contrassenya els podeu crear a la nostra AULA VIRTUAL.

CONSIDERACIONS A LLEGIR ABANS DE MATRICULAR-VOS:

Els cursos són homologats per la Conselleria d'Educació i Universitat i totes les tasques s´entreguen al ponent del curs dintre del període establert.  

  • Cursos a distància: són de periodicitat mensual, i vos podreu matricular de dia 10  de cada mes fins dia 30 del mateix, però recordau que les places són limitades. Els cursos són de 50 hores de durada 
  • Cursos presencials: vos podreu matricular des de 15 dies abans del començament del curs, però recordau que les places són limitades. Els cursos són de 25 hores de durada.

ANPE ILLES BALEARS passarà les actes a Conselleria d´Educació, però és OBLIGATORI que cada alumne tengui el seu perfil de l´aula virtual actualitzat i perfectament emplenat ( nom sencer, dni i centre actual).

La normativa vigent referida a la formació permanent del professorat no universitari de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (Boib núm. 54, de 6 de maig de 2017, i modificada per l' Ordre del conseller d’Educació i Formació Professional de 14 d’abril de 2021) s´estableix que, només es pot homologar un curs a distància per persona mensualment, però sí es pot homologar un curs a distància i un de presencial/mixte fets al mateix mes. 

Si algú es matrícula a dos o més cursos a distància, ANPE ILLES BALEARS no retornarà el preu de les matrícules de demés.

Recordau que hi ha molts cursos però les PLACES SÓN LIMITADES i els cursos s'omplen en poc temps.