Llista definitiva d'interins per al curs 2021-2022


02 Jul, 2021

PUBLICADA LA LLISTA DEFINITIVA D'INTERINS PER AL CURS 21/22

Us informam que s'ha publicat la llista definitiva d’interins baremats al Portal del Docent Interí.

En aquesta llista d’interins baremats quedaran absorbits els interins amb la tutorització favorable que tenguin els requisits del màster universitari i de català.

Els que no tinguin el màster i/o el català queden com exclosos, tenint la possibilitat d'esmenar aquestes causes d'exclusió durant el mes d'agost. 

Recordau que l'adjudicació de places serà entre el 29 de juliol i el 2 d'agost. Heu de participar tots els interins admesos i els exclosos únicament per català. En el cas de no participar-hi quedaríeu com a no disponibles de cara al primer trimestre (els quals haureu de canviar voluntàriament la disponibilitat durant el període establert, normalment a principis de desembre, si voleu estar disponibles per al segon trimestre). 

En el tràmit de juliol només us sortiran les places de les opcions (funcions, illes i jornades) que havíeu marcat. Per aquells que no tinguin plaça a l'estiu, podran participar en els tràmits setmanals, en els quals sortiran totes les places (de totes les illes i jornades) corresponents a les funcions marcades.