Anpe es solidaritza amb els més necessitats i torna a col·laborar amb Càritas i el Banc d'Aliments


07 Maig, 2021

ANPE SE SOLIDARITZA AMB ELS MÉS NECESSITATS I TORNA A COL·LABORAR AMB CÀRITAS I EL BANC D'ALIMENTS

La crisi sanitària ha generat també una crisi econòmica que està afectant la societat d'una manera cada vegada més greu. Des de la seva acció social, ANPE torna a col·laborar amb un “xec solidari” a Càritas, aquesta vegada a les illes de Menorca i Eivissa, amb la finalitat d'ampliar la nostra acció solidària a la resta d'illes de l'arxipèlag.

A més, hem col·laborat amb el Banc d'Aliments amb una donació de 115 quilograms de productes alimentaris, d'higiene, de neteja i amb màscares higièniques i FFP2. Cada dia són més les famílies que acudeixen a aquesta organització per a poder disposar de queviures i productes de primera necessitat, fent del tot necessari qualsevol ajuda que es presti.

Finalment, des d'ANPE volem fer una crida a la societat per a contribuir a l'ajuda i la solidaritat. Volem donar les gràcies a totes aquestes entitats i ONGs, el treball diari de les quals és essencial per a poder arribar a totes aquelles persones amb menys recursos, garantint el dret a l'alimentació des de l'autonomia i la dignitat.