MUFACE: beques d'estudi 2020-2021


28 Abr, 2021

MUFACE CONVOCA LES BEQUES D'ESTUDI 2020-2021

DE QUÈ ES TRACTA?

Ajudes econòmiques de pagament únic destinades a sufragar totalment o parcialment el cost de la matrícula i altres despeses d'inscripció per a estudis universitaris cursats pel mutualista. S'aproven per convocatòria anual de Muface.

La quantia de l'ajuda és la quantitat realment abonada pel mutualista per les despeses de matriculació, amb el límit màxim de 250,00 euros per als matriculats en el curs 2020/2021. Els mutualistes titulars en alta o situació assimilada a l'alta el dia 15 d'octubre de 2020 que mantinguin aquesta condició en la data de presentació de la sol·licitud i cursin en 2020/2021 estudis dels assenyalats en l'Annex I a la Resolució de convocatòria, podran sol·licitar aquestes ajudes fins al 31 d'octubre de 2021 per als matriculats en el curs 2020/2021.

La sol·licitud es realitzarà a través de la Seu Electrònica de Muface, procés de “Sol·licitud de Beques d'Estudi” mitjançant certificat digital reconegut, DNI electrònic, identificació Cl@ve Permanent o Cl@ve PIN. Li recomanem la identificació Cl@ve, que no requereix targeta ni programari afegit, i pot sol·licitar-se per Internet, sense desplaçaments. Entre en la seu electrònica de l'Agència Tributària en l'apartat Cl@ve, i sol·liciti l'enviament d'un codi (CSV) per correu postal. Aquest codi li servirà per a activar la seva clau, la qual cosa ha de fer entrant en la seu electrònica de la seguretat social (Cl@ve, gestió de contrasenyes). Pot fer-ho també a través d'una aplicació de videoconferència, informi's en l'adreça electrònica de la AEAT.

resolució
reglament