Anpe adverteix a l'administració que està fomentat la mobilització motoritzada de dissabte 24 d'abril


21 Abr, 2021

ANPE ADVERTEIX A L'ADMINISTRACIÓ QUE ESTÀ FOMENTANT LA MOBILITZACIÓ MOTORITZADA DE DISSABTE 24 D’ABRIL

Després de la reunió mantinguda en la direcció general de funció pública, l'administració ha defensat la retallada salarial del 2,9% per als docents de Balears, per això ANPE adverteix que aquest malestar fomentarà les pròximes mobilitzacions a causa de la “tossudesa” d'aquest Govern.

Des de la nostra organització ens continuam mostrant molt molestos per aquest “nyap retributiu” efectuat pel Govern Balear al gener, en pujar uns complements i baixar uns altres, aplicant una “retallada il·legal” mai vista a Balears.

Aquest menyspreu rebut respecte a altres autonomies, ens condueix a reclamar la potenciació d'una educació de qualitat. Per això, després de conèixer que s'ha incrementat el pressupost de la comunitat i que Europa acaba d'aportar nous fons per a mantenir els serveis als ciutadans, des del sindicat no entenem “l'esforç” dels nostres polítics per mantenir aquesta “rigidesa retributiva”.

Per aquest motiu, des d’ANPE ens hem mostrat decebuts i estam convençuts que els docents traslladaran el seu malestar en les mobilitzacions del pròxim 24 d'abril, per exigir la indemnització per residència i oferir una educació pública de qualitat.

premsa-21.04