Anpe reparteix material sanitari als futurs docents de la UIB


12 Mar, 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANPE REPARTEIX MATERIAL SANITARI ALS FUTURS DOCENTS DE LA UIB

Malgrat l'estabilització i el decreixent nombre de casos de contagi a la illes, ANPE ha acudit a la UIB (de Mallorca, Menorca i Pitiüses) amb la finalitat de repartir material sanitari per als futurs docents que cursen el Màster universitari i per a aquells alumnes dels graus de magisteri.

La distribució del material higiènic s'ha efectuat respectant les normes de seguretat i distanciament, avisant a la universitat per a fer repartiments puntuals que no generin aglomeracions.

D'aquesta manera, en la universitat de l'illa de Mallorca i en les seves extensions territorials de Menorca i Pitiüses, s'ha fet lliurament de més de 16.000 màscares quirúrgiques, 8.000 FFP2, gels desinfectants i pantalles facials per als nostres futurs ensenyants, ja que molts d'ells, iniciaran el seu període de pràctiques amb alumnes en breu, o bé ja les estan cursant.

Així doncs, el sindicat consolida una campanya que ha durat més de 7 mesos, i que s'ha dut a terme en tot l'arxipèlag balear, aportant a docents i alumnes més de 100.000 màscares quirúrgiques, 40.000 màscares FFP2, 27.000 gels hidroalcohòlics, 25.000 pantalles facials i milers de pòsters COVID preventius per a col·locar a les aules.

Cal destacar que també hem facilitat aquest material als qui han acudit a les nostres seus, subministrant les màscares FFP2 especialment a docents vulnerables i mestres d'infantil. 

Aquesta iniciativa neix de l'acció social del sindicat, on volem recordar que aquestes ajudes provenen de la partida de l'afiliació, ja que ANPE no rep cap subvenció de cap govern ni de cap mena. 

Des d’ANPE ens hem centrat en la prevenció, per la qual cosa continuam pregant a tota la comunitat educativa complir amb les recomanacions sanitàries, informar dels avantatges de la vacunació i extremar les precaucions, per a continuar minvant la corba de contagis, si la intenció és mantenir una educació presencial amb garanties.

REPARTIMENT A MALLORCA:

         

REPARTIMENT A MENORCA:

REPARTIMENT A PITIÜSES:

 

notÍcia-al-diari