Anpe IB presenta la seva nova executiva, amb Victor Villatoro com a president del sindicat


23 Gen, 2021

ANPE BALEARS PRESENTA LA SEVA NOVA EXECUTIVA, AMB VICTOR VILLATORO COM A PRESIDENT DEL SINDICAT


Davant la situació de pandèmia, ANPE ha realitzat avui dissabte al matí, el seu congrés telemàtic, amb l'assistència de mig centenar de docents per a renovar els càrrecs tal com dicten els estatuts del sindicat.

En aquesta renovació, el professor de biologia d'Institut, Víctor Villatoro, passarà a liderar el sindicat educatiu com a president de l'entitat en balears, on cita que: “el gruix de l'equip continua sent el mateix, tan sols ens reconfiguram per a fer-nos més efectius en el nostre treball”.

En aquest sentit també “vull posar de manifest que ANPE ho compon un equip humà preparat, amb voluntat de servei, on l'interès se centra en la gestió, informació i serveis cap a l'afiliat”, així com en la “defensa de les condicions sociolaborals del professorat davant els temps que s'aveïnen”.

D'altra banda, en aquesta congregació virtual, Víctor ha advertit que “seguirem vigilants davant l'Administració, però també amb la mà estesa per a arribar a acords” sent la postura que hem mantingut en els últims anys. Un dels objectius en aquesta etapa “serà col•locar al professorat a l'altura que es mereix, és a dir, darrere del sector sanitari, on l'ensenyament presencial està sent una de les tasques més importants en aquests temps de pandèmia, i cal prestigiar la feina essencial que fan els docents”.

Finalment, agrair a tots els participants la seva assistència i celebrar la il•lusió del nou equip, articulat per Felipe Pérez en la seva organització i gestió econòmica. També elogiar el paper de Carol Alcaraz des d’Eivissa i Formentera, d’en Guillem Parera en l'activitat formativa i de na Raquel Guzmán, Yasmin Vaquer, Xisca Pascual i Anabel Fernández a la resta de les secretaries, així com la resta de companys alliberats que exerceixen funcions essencials al sindicat en les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.