Noves protestes contra les retallades en educació


17 Nov, 2020

ANPE I SATSE PROTESTEN DAVANT EL PARLAMENT PER LES RETALLADES DE DOCENTS I SANITARIS

Avui dimarts 17 de novembre, ANPE i SATSE hem tornat a unificar les nostres protestes davant del Parlament, al costat de la resta de forces sindicals, per mostrar el nostre rebuig a aquesta retallada salarial exclusiva a les Illes Balears.

Aquesta mobilització té com a objectiu donar a conèixer a tots els grups parlamentaris que som l'única comunitat autònoma que ha deixat als seus docents i sanitaris al marge de l'actualització retributiva del 2,9%.

Després de saber que l'Estat ha pagat ja a totes les Comunitats Autònomes el 2% per Llei, i que els funcionaris dels Consells Insulars i dels ajuntaments de les illes si cobren aquest complement, ANPE i SATSE hem denunciat que trobem absurd i contradictori no tractar a tot el funcionariat de manera igualitària.

A més, després que el Govern hagi incrementat el pressupost educatiu i sanitari en 49 milions d'euros i 200 milions respectivament, no entenem perquè als docents ni als sanitaris de balears no se'ns pot tractar com la resta de territoris, tenint en compte que sofrim el sobrecost que suposa la insularitat.
 

mani4
mani5