Anpe reparteix mascaretes quirúrgiques i FPP2 pels centres educatius de Manacor i Son Gotleu


03 Nov, 2020

premsa-material

DAVANT EL CREIXEMENT DE CASOS DE CONTAGI ANPE REPARTEIX MASCARETES QUIRÚRGIQUES I FPP2 PELS CENTRES EDUCATIUS DE MANACOR I DE SON GOTLEU

  • Més de 20.000 mascaretes quirúrgiques R2 (reutilitzables fins a 3 rentades), més de 1000 mascaretes FPP2 i 500 pòsters COVID.
  • Posarem en marxa una nova línia d’ajudes per tal de facilitar més material sanitari per alumnes i docents.
  • Tota aquesta despesa prové de les quotes d'afiliació d'ANPE.
  • Ès la nostra manera d'ajuntar esforços per convertir els centres educatius en llocs més segurs.

Des d'ANPE donam les gràcies a tots els centres per la vostra rebuda.

Davant l’increment dels casos de contagi a les Illes Balears, ANPE ha repartit a Manacor i a la barriada de Son Gotleu més de 20.000 mascaretes quirúrgiques, més de 1000 mascaretes FPP2 i 500 pòsters amb instruccions preventives al llarg del dia d’avui.

Amb la imminent arribada d’una segona onada vírica que ha confinat el municipi de Manacor, afegit a les demandes d’alguns equips directius dels centres educatius de la zona de Son Gotleu, molts de mestres estan confeccionant mascaretes pels seus alumnes que no disposen de mitjans econòmics, per això des d’ANPE hem repartit de manera urgent material sanitari per tots els alumnes i professors d’aquests centres, amb la intenció d’incrementar les mesures de protecció al més aviat possible.

Aquest repartiment de material educatiu i sanitari s’ha fet respectant les normes de seguretat i distanciament, avisant als centres educatius per fer una entrega puntual. A més, des del sindicat posarem en marxa, en poc temps, una nova línia d’ajudes per tal de facilitar el material necessari que vàrem detectar deficient a les nostres enquestes (sobretot mascaretes FFP2 per docents vulnerables i mestres d’infantil).

Per tot això, estam gestionant una línia d’entrega que possarem a l’abast dels alumnes i docents des de l’acció social del sindicat, on volem recordar que aquestes ajudes provenen de la partida de l’afiliació, ja que ANPE no rep cap subvenció de cap govern ni de cap mena.

Els centres on s’ha repartit el material avui han estat:
CEIP Mestre Pere Garau
CEIP Moli d’en Xema
CEPA Llevant
CEIP Simo Ballester
CEIP Jaume Vidal i Alcover
CEIP Sa Graduada
EAP Levant
EOE Manacor
EOI Manacor
CEP de Manacor
CP Es Canyar
IES Mossen Alcover
IES Manacor
CEIP Gabriel Vallseca
CEIP La soledat
CEIP Es Pont
CEIP Joan Capó
CEIP Camiló José Cela
CEIP Jafudà Cresques
IES Sureda i Blanes
IES Lluis Salvador
IES Antoni Maura
IES Borja Moll
IES Joan Miró
IES Aurora Picornell
CEIP Verge de Lluc, per la seva situació especial.
 

rep.-material
rep.-material-ii