Llistes provisionals interins 2019-2020


05 Jun, 2019

La Conselleria ha publicat el llistat provisional dels interins per al pròxim curs 2019-2020. Per accedir al llistat heu d'anar la Portal del Docent Interí, a l'opció del menú que posa "Baremació 19-20".
 
Accediu directament clicant aquí.

Hi ha dues opcions, per una banda podeu consultar la vostra baremació individual i per altra banda, consultar tot el llistat complet.

Si no estau d'acord podeu fer qualsevol reclamació excepte pel que fa a la formació, ja que aquest tràmit està tancat. A tal efecte, la Conselleria posa a la vostra disposició un model de reclamació (el trobareu a documents adjunts) que podeu emplenar i entregar al registre.Quan surti el llistat definitiu tendreu una opció que us permet comparar les dues llistes, comprovant d'aquesta manera si la vostra reclamació ha estat acceptada.

Teniu en compte que alguns de vosaltres sortireu al llistat provisional com a no tutoritzats, encara que hagueu passat els 30 dies de tutorització, ja que la tutorització no es tancarà fins finals de juny moment en el qual sortirà el llistat de tutoritzats.

Finalment, aquells que no heu entregat el màster del professorat, no sortireu com a exclosos, sinó simplement amb les funcions inhabilitades, les quals quedaran habilitades quan entregueu el títol del màster.
 
Si ho necessitau, consultau les imatges (a document adjunt) de les diferents pantalles a les qual podreu accedir.
model_reclam_2019_2020
presentaci-n1