Comptam amb tu el 4 de desembre. VOTA ANPE!


30 Nov, 2018

Benvolgut / da afiliat / da:

El proper 4 de desembre se celebren, com cada quatre anys, les eleccions sindicals per escollir als representants del professorat de l'Ensenyament Públic. Les eleccions donen a cada força sindical el suport i l'aval necessari per poder defensar, en els diferents fòrums de negociació i participació, les seves propostes i reivindicacions. En el cas d'ANPE, exclusivament les del professorat de l'Ensenyament Públic, únic col·lectiu al qual representem.

Amb el teu vot ANPE tindrà el recolzament necessari i imprescindible per poder seguir defensant als seus afiliats davant l'Administració, a més de poder seguir treballant per a millorar les condicions de l'Ensenyament Públic i del seu professorat.

Per això, el proper 4 de desembre et necessitem, comptem amb el teu vot. És imprescindible el teu suport per seguir representant-te , defensant-te i ajudant-te en els propers quatre anys. Si estàs treballant actualment en un centre públic necessitem el teu vot. A més, pots contribuir a la campanya animant al vot als docents del teu entorn. Fes un esforç per ANPE, tots som necessaris.

 

ANPE és l'única opció sindical independent, professional i exclusiva de docents de l'Ensenyament Públic.

 

ANPE ara et necessita. El teu vot serà la nostra força, aval i suport per als propers quatre anys.

Agraint per endavant el teu suport, rep una cordial salutació.

 

Signat: Tot l'Equip d'ANPE

 

1.-cartel-vota-anpe-2018