Xerrada informativa: Adjudicacions provisionals 2023-2024 (Funcionaris en pràctiques)


25 Jul, 2023

XERRADA INFORMATIVA: ADJUDICACIONS PROVISIONALS 2023-2024 (FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES)

Des del sindicat ANPE vos fem arribar els diferents documents que hem elaborat per a la xerrada informativa referent a les adjudicacions provisionals.

Així doncs, disposau dels següents documents:

Si teniu dubtes, recordau que podeu escriure’ns o venir a veure’ns a qualsevol de les nostres seus i per xarxes socials.

Si has de menester qualsevol dels nostres serveis i encara no estàs afiliat, pots afiliar-te aquí.

 

A més, vos facilitam les següents consideracions del tràmit per deixar clarificats els aspectes més rellevants:

CONSIDERACIONS IMPORTANTS PER OPOSITORS APROVATS AMB PLAÇA

  • Es fa com un concurs de trasllats, triant centres i no places, amb la següent prelació: V, TP o Substitució de tot el curs escolar.
  • No hi haurà tràmit a l’estiu, de manera que passarem directament al tràmit de substitucions setmanals a principis de setembre, que serà voluntari.
  • Triau després dels funcionaris en expectatita i consolidats per mèrits, on s’havien inclòs les jubilacions previstes al setembre, alliberaments i ATDs. S’han afegit les places de les renúncies al concurs de mèrits i els canvis que han fet els centres.
  • Accediu al tràmit aquí i al llistat de places: https://tinyurl.com/3sautnfk
  • Termini: del 25 de juliol a les 10:01 hores fins al 27 de juliol a les 09:59 hores, on serà per comunitat autònoma i no per illes.
  • El llistat amb l’adjudicació provisional es preveu pel dijous 27 de juliol.
  • La llista amb els opositors aprovats per especialitat la podeu descarregar al portal de l’opositor: https://tinyurl.com/4nbdkzkp
  • La primera quinzena d’agost es publicarà al BOIB el llistat definitiu d’aspirants seleccionats, on s’indicarà el termini i la documentació a aportar per ser anomenat funcionari en pràctiques, on s’especificarà si la documentació s’aportarà presencial o telemàticament.
  • Recordau que la fase de pràctiques es pot reduir a 3 mesos pels casos de maternitat i altres supòsits (establerts a la base 11.1 de la Resolució). Pel que fa a l’ajornament de la fase de pràctiques només és possible a les oposicions ordinàries (reposició) però no a les oposicions d’estabilització, ja que aquest procediment ha d’estar resolt abans del 31 de desembre del 2024.
  • Al novembre, estau obligats a participar al CGT (autonòmic) per assolir la vostra destinació definitiva, com a mínim dos anys abans de tornar a concursar.
  • Al setembre farem un zoom previ pel CGT. On l’afiliació al segon trimestre són 38 euros (devolució d’Hisenda i descompte certificat).
  • D’aquest procés no hem pogut incidir en res a excepció de instaurar el FOLC per tal que els interins de balears puguin consolidar aquí. Tot aquest procediment prové del Ministeri, acompanyat de la llei d’estabilització imposada, malgrat s’han mostrat oberts a parlar del CGT si convoquen la Mesa Estatal on hem passat les vostres reivindicacions.
  • Els qui han de demanar excedència perquè son funcionaris a dos cossos (per concurs o per oposició) han de sol·licitar excedència per incompatibilitat per estar exercint funcions en un altre cos amb un escrit lliurat al registre.
dubtes-freqÜents-opositors
trÀmit-provisionals-opositors