Novetats oposicions: sorteig tribunal, aspirants i devolució de taxes


25 Gen, 2022

NOVETATS OPOSICIONS 2022

 

ORDRE DE DESIGNACIÓ DELS MEMBRES DE TRIBUNALS I ACTUACIÓ DELS ASPIRANTS A LES OPOSICIONS DE 2022

Avui de matí hem assistit al sorteig on s’ha realitzat el sorteig per a designar els vocals dels tribunals I d’actuació dels aspirants al procés selectiu.

Pel que fa als membres dels tribunals, dels 7467 funcionaris candidats, el sorteig ha designat el número 5923 que correspon a la lletra RO, concretament a RODRÍGUEZ MARÍ, VERÒNICA per endavant.

D’altra banda, per determinar l'ordre d'actuació dels aspirants es començarà pels llinatges que comencin per la lletra D.

Recordar que dels membres de tribunal s’han exclòs als funcionaris de l’Administració CAIB, els alliberats sindicals i els funcionaris en practiques. Aquells assignats que compliu amb un motiu d’exclusió podreu fer una reclamació online (expòs-sol·licit) perquè se vos exclogui.

 

ACCÉS I RECUPERACIÓ DEL TRÀMIT D'INSCRIPCIÓ D'OPOSICIONS

L'accés al tràmit se pot fer amb cl@ve o amb usuari/contrasenya. Es recomana fer-ho amb Cl@ve.

En cas de que s'hagi de recuperar el tràmit, es pot fer a la carpeta ciutadana caib fent servir el mateix mètode cl@ve utilitzat per fer el tràmit.

 

REINTEGRAMENT DE LES TAXES ABONADES MÉS D'UNA VEGADA

El reintegrament de les taxes del dret de participació de les persones que han fet el pagament dues o més vegades es podrà sol·licitar a través del tràmit telemàtic habilitat a l'efecte, una vegada publicada la llista definitiva d'exclosos, en el termini de vint dies naturals segons el que estableix la base 4.4 de la convocatòria.