UNISEP organitza una concentració el dimarts 21/12 per la igualtat en la insularitat.


15 Des, 2021

UNISEP: CONCENTRACIÓ DIMARTS 21 DE DESEMBRE

Des del sindicat insistim en la necessitat de reconèixer la insularitat als docents i altres funcionaris a Balears, com succeeix a Canàries, i que es compensi a aquest col·lectiu a través de la indemnització per residència ja que és l'alumnat i els ciutadans, els qui finalment es veuen repercutits en el servei que reben.

Per aquest motiu el president d’ANPE a les Balears, Víctor Villatoro, assegura que el professorat de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera es troba en desigualtat de condicions sociolaborals respecte a la resta de territoris, a causa de l'encariment de la vida i la crisi generada per la pandèmia sobre l'economia illenca. «Els professors perdem doblers per anar a treballar a Eivissa».

És per aquest motiu que, des d'ANPE, com a membre d'UNISEP, hem organitzat una concentració per lluitar contra la desigualtat educativa que patim respecte a altres territoris i reclamar la igualtat en la indemnització per residència a Balears. Perquè Balears no és menys que Canàries!

Aquesta concentració tindrà lloc el proper dimarts 21 de desembre a les 12.00h. El lloc de trobada serà al Parlament (C/ Palau Reial).

Us esperam a tots per reclamar l'equiparació en el complement de residència amb les Illes Canàries, davant el sobrecost que ens genera la insularitat. 

No faltis, junts ho aconseguirem!