Anpe exigeix que la segona dosi de vacunació als docents no coincideixi amb el final de curs ni amb les oposicions


20 Mar, 2021

ANPE EXIGEIX QUE LA SEGONA DOSI DE VACUNACIÓ ALS DOCENTS NO COINCIDEIXI AMB EL FINAL DE CURS NI AMB EL PROCÉS D'OPOSICIÓ

Davant la recent notícia de la Conselleria de Salut anunciant que es reprendrà l'administració de la vacuna d'AstraZeneca, ANPE considera necessari reprendre el procés de vacunació sempre que es garanteixi la salut i seguretat dels docents. D'aquesta manera, des del sindicat demanem, a la consellera Patricia Gómez, que s'avanci la data d'administració de la segona dosi, per a evitar que els docents siguin citats durant el final del curs o durant el procés d'oposicions que s'iniciessin el Dissabte 19 de juny.

Cal recordar, que aquesta crida afectarà a més de 5000 opositors i 1300 membres de tribunal, els quals estan preocupats perquè la segona dosi podria coincidir amb les proves del procés selectiu. Aquest matí hem contactat amb infocovid per a exposar el problema i hem advertit a Educació que tingui en compte aquesta circumstància.

Per aquest motiu, i amb la finalitat d'establir unes condicions òptimes de seguretat per a tots, ANPE proposa que s'avanci la segona dosi als opositors i als membres de tribunal, en la mesura que sigui possible, per a evitar els efectes secundaris derivats de les vacunes (com ara la febre, malestar o indisposició) que perjudicarien les capacitats de milers d'aspirants per a afrontar els exàmens després d'anys de preparació, o també podria afectar la participació del tribunal en el procés selectiu.

Consulteu la notícia a la premsa digital o al doument adjunt.

 

diario-de-mallorca