Comissió de Serveis


25 Maig, 2020

CONVOCATÒRIA COMISSIONS DE SERVEIS 2020-2021

El termini de participació és des del dia 25 de maig fins a l'1 de juny de 2020, ambdós dies inclosos.

  • La presentació de les sol·licituds i de la documentació requerida serà de forma telemàtica.
  • Quan es tria el motiu pel qual es demana la comissió, s’obrirà una pestanya per adjuntar la documentació de l’apartat que li correspon, en pdf.
  • Pel que fa als funcionaris provinents d’altres CA, rebran un “missatge de confirmació al mòbil que haureu d’introduir per finalitzar el tràmit.”

*Als documents adjunts trobareu un resum amb els motius per poder demanar la comissió, un pdf amb les captures de pantalles on s'explica passa a passa com fer el tràmit i també el BOIB amb la resolució.

 Podeu accedir al tràmit aquí.

  • Pels qui estau afiliats/des, recordau a enviar-nos còpia de la vostra sol·licitud, per tal de fer un seguiment de la vostra petició: info@anpebalears.es o administració@anpebalears.es

RECORDAU:

1. Pel que fa a les Comissions de serveis per places docents en serveis educatius especialitzats: a l’Aula Hospitalària (AH), el Servei d’Assistència Educativa Domiciliària (SAED), l’Equip d’Alteració del Comportament (EAC), l’Equip d’Avaluació de les Dificultats de Socialització i Comunicació (EADISOC), l’IES Can Balo, l’Equip d’Atenció a la Discapacitat Visual (EADIVI), l’Equip de Comunicació, Llenguatge i Aprenentatge (ECLA), i els centres d’acolliment temporal (CAT).

Heu d'enviar la sol·licitud i el projecte de treball a sad@dgice.caib.es.

2. Pel que fa a les Comissions de serveis dels funcionaris docents de la Conselleria d’Educació (ATD) pel curs 2020-2021, es prorrogoran per enguany. Si alguna queda descoberta ho publicarem

resumcs
cs
convocatoria