Novetat interins substitus!


17 Abr, 2020

 

ATENCIÓ INTERINS SUBSTITUTS: AL TRÀMIT TELEMÀTIC TENIU 56 PLACES.

Us informem que el portal de l'interí ja està actiu, i teniu 56 places per a la vostra petició. El tràmit estarà operatiu des d'avui divendres 17 fins dilluns dia 20 d'abril a les 12.

Podeu accedir al Portal del docent interí per fer la tria i consultar les places aquí.

Per saber la vostra posició ciclau aquí.

És important que seguiu aquestes recomanacions:

- INSTRUCCIONS PER A LA PRESA DE POSSESSIÓ: Tots els docents als quals se'ls adjudiqui una plaça durant aquest 3r trimestre hauran de fer el tràmit telemàtic previ a la presa de possessió (disponible al 'Portal del docent interí') i, a continuació, posar-se en contacte amb el director del centre per formalitzar la presa de possessió. El TERMINI MÀXIM per formalitzar la presa de possessió serà el dia següent a la data d'adjudicació. (mentre feu el tràmit de substitucions podeu consultar la fitxa de centre amb les dades de contacte).

- PROCÉS D'ADJUDICACIÓ DE SUBSTITUCIONS EXTRAORDINARI: Es recorda que en els casos en què es justifiqui una necessitat urgent de cobrir una plaça per evitar un perjudici greu en la prestació dels serveis educatius essencials es podrà aplicar, en qualsevol moment, el procediment extraordinari d'adjudicació de places amb els aspirants disponibles a la borsa.

- SEGON TRÀMIT DE SUBSTITUCIONS: A causa de les circumstàncies excepcionals de l'estat d'alarma, el següent tràmit de substitucions tindrà lloc entre els dies 30 d'abril i 4 de maig (en els horaris habituals dels tràmits de substitucions dels caps de setmana). L'adjudicació de les places es farà el mateix dia 4.

És important que les preses de possessió es formalitzin en el temps indicat. Si fos necessari els Serveis de Primària i Secundària, així com les delegacions territorials, podran facilitar el contacte dels centres i/o equips directius.

Des d’ANPE vos informam que la previsió del segon tràmit és pel 30 d’abril-4 de maig, i no sabem si hi haurà més tràmits posteriors. Al programa han afegit les places sol·licitades pels centres a través del GESTIB. Vos recomanam que si voleu fer feina intenteu agafar una plaça ara o al 2n tràmit del maig, ja que no estan garantits tràmits futurs. La tasca docent telemàtica permet la tutorització de la mateixa manera que ho permetia la presencial, per aquells funcionaris interins que aconseguiu una plaça de més de 30 dies.

Finalment, recordau que tots aquells interins que hagueu finalitzat el contracte dia 8 d’abril i que obtingueu una plaça el dilluns 20 d’abril, puntuareu i cobrareu els dies de vacances de Setmana Santa, sempre i quan la plaça comenci el dimarts 21 d’abril. Si la incorporació és el dia 22 o posterior, no cobrareu ni puntuareu les vacances de Pasqua.

 

info