Davant l'especulació suscitada pels mitjans de comunicació ANPE demana calma


24 Mar, 2020

DAVANT L’ESPECULACIÓ SUSCITADA PELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ANPE DEMANA CALMA

Davant la controvèrsia suscitada per la finalització del curs aquest mes de març o perllongar-lo més enllà del 30 de juny, ANPE manifesta el seu rebuig a què s’hagi de continuar el període lectiu al mes de Juliol, perquè en aquests moments el professorat segueix amb les seves classes (ara telemàtiques), per la possible convocatòria d’oposicions, per les altes temperatures a les aules i perquè moltes famílies gaudeixen de les seves vacances en aquest mes.

Pel que fa a la Conferència Sectorial d'Educació convocada demà, pel Ministeri d'Educació i Formació Professional, només s’ha proposat ajornar la selectivitat, l'EVAU i la flexibilització de les pràctiques d’FP.

Queden pendents qüestions importants que susciten inquietud, com si s’ajornen o no les oposicions. En opinió d’ANPE, el criteri primordial és preservar la salut dels membres de tribunal i opositors, així com que la resposta, sigui conjunta per totes les CC.AA.

En qualsevol cas, des d'ANPE agraïm a tots els docents la campanya de conscienciació feta per tots, la calma donada cap als nostres alumnes i la tasca telemàtica diària que feu amb esforç i vocació aquests dies de confinament.